SUCCES!
De boodschappenlijst staat binnen 10 minuten in je inbox.
>>> Bekijk in de tussentijd deze speciale verrassing!
Feest op je bord! Mooie kleuren, sappige tomaten, basilicumolie, mini mozzaralla. Yum!
Rate dit recept
Bedankt voor je rating!
Deze Vegetarische Carpaccio van tomaten met mozzarella is heerlijk als voorgerecht. Heb je nu toch een echte vleesliefhebber aan tafel?Ā Dan maak je deze tomatencarpaccio lekker voor jezelf en deze carpaccio van ossenhaas voor je meat lover.
Carpaccio van tomaten? Ja, dat is even wennen hĆØ! Normaal liggen de bordjes bij het voorgerecht tijdens kerst vol met dunne plakjes rauw vlees. Maar dankzij de tijd waarin we nu leven, hoeven we allemaal niet meer zo veel vlees te eten. Niet helemaal zoals ze in 1950 in VenetiĆ« hadden bedacht. Maar toch ook wel heel lekker (bron).
TIP: neem het liefst grote tomaten, zoals grote trostomaten of vleestomaten. Snijd er mooie dunne plakjes van, versier met al het lekkers uit dit recept en geniet!
Steeds meer mensen willen vaker vega eten, blijkt uit de enquĆŖte onder onze nieuwsbrieflezers. Dat is super goed! Niet alleen voor het milieu en de dieren, maar ook voor je gezondheid en je gewicht. Stiekem hebben wij daar in het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma al rekening mee gehouden. We willen het graag voor iedereen wat makkelijker maken om vaker vega te eten.
Waar doe jij het voor? Een betere wereld, je gezondheid of gewicht? Hoe dan ook, chapeau! Zet de volgende stap voor jouw reden hier.
Snijd de tomaat in plakken van circa 0,5 centimeter.
Leg de plakken in een ring op een bord en laat de plakken elkaar iets overlappen. Herhaal door een tweede laag op het bord te leggen overlappend met de 1e ring.
Hak de basilicum fijn.
Maak de ui schoon, snipper fijn en meng met basilicum, olijfolie, zout en kappertjes.
Verdeel het uienmengsel en de mini mozzarella over de tomatencarpaccio en bestrooi met peper.
Rooster de pijnboompitjes goudbruin in een droge koekenpan.
Besprenkel de tomatencarpaccio met pesto en garneer met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
Eet smakelijk!
Dadels met spek zijn heerlijk als borrelhapje! Je stopt ze even in de oven, en klaar is kees.
Ben jij dol op bijzondere soepjes? Dan is…
Op naar de zomer! Deze dip van aubergines, knoflook en citroen is koolhydraatarm en zit bomvol smaak.
Met de sint in het land en de kerst in het vooruitzicht is de tijd voor warme bourgondische gerechten.
Heerlijke geitenkaassalade met biet en honing voor bij de lunch
Wil jij koolhydraatarm krentenbrood maken? Het krentenbrood uit dit…
Ben je net zo'n zoetekauw zoals ik? Maak…
Afvallen door ijs te eten? Probeer avocado ijs: om je vingers bij af te likken!
Vandaag een heerlijke kipcocktail met fruit: perfect om als voorgerecht te serveren!
Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij flexibele weekmenu’s, recepten en kant-en-klare boodschappenlijstjes. Houd je successen bij in de gratis habit tracker. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
Mensen gingen je voor
Nieuwe Afslank Recepten
Tips & Snacks
Afslank Garantie (geld terug)
Eet jij nog steeds teveel koolhydraten?
Download GRATIS Afslank Recepten ->
Ontdek wat je moet eten om gezond af te vallen.
Vul je naam in en krijg een gratis
weekmenu uit het NIEUWE
Blijvend Slank Programma
SUCCES!
De boodschappenlijst staat binnen 10 minuten in je inbox.
>>> Bekijk in de tussentijd deze speciale verrassing!
Super. Vul je naam en e-mail in en krijg direct GRATIS toegang tot het Koolhydraatarm 7 Dagen Probeerplan
(Het is 100% gratis en privƩ)
Vul hieronder je naam en e-mail in en krijg direct GRATIS toegang tot de 10 afslank recepten...
(Het is 100% gratis en privƩ)
Rate dit recept
Dit recept heeft nog geen rating. Deel jij als eerste jouw mening? Vertel aan andere bezoekers hoe smakelijk jij dit recept vindt.