Nederland het gezondste land ter wereld!

"Samen naar Slank, Gelukkig en Gezond Leven"

niels bosman van voor in rondje

Onze missie is dat Nederland het Gezondste land ter wereld is. Om dat te realiseren stimuleren wij mensen om elke dag de gezondere keuze te maken op het gebied van voeding, beweging en andere gewoontes.

Daarom schrijven wij programma's, recepten en weekmenu’s. Met onze boeken, website, coaching en community willen wij de kwaliteit van leven van onze klanten blijvend verbeteren. Hiervoor zoeken we continue naar nieuwe producten en diensten -fysiek, persoonlijk en digitaal, die aansluiten bij het halen van ons doel.

De kracht van Ma

Welkom bij Makkelijk Afvallen (Ma). Ma is een community voor mensen die zoals jij -gemotiveerd om te werken aan je lichaam. En dat hoeft niet moeilijk te zijn, maar het gaat zeker niet vanzelf. Daarom bestaan wij. Om jou te helpen in je zoektocht naar een slank & gezond leven. 

Wij geloven dat een gezond figuur begint bij goede voeding. In een ideale wereld weet iedereen wat juiste voeding is. Want met deze kennis kan je juiste keuzes maken. En deze keuzes leiden weer tot een gezond en mooi lichaam en mentale en fysieke energie. Klinkt eenvoudig toch?

Goede voeding hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Sterker nog, we houden het graag simpel. Zodat jij vaker de juiste keuze kan maken. Het geheim? Je moet jezelf voeden met de juiste voedingstoffen. Betekent dit dat je op een houtje moet gaan bijten? Of op een blaadje sla moet gaan leven? Nee, afvallen is nooit een kwestie van minder eten. Je hoeft geen honger te lijden. Bij Ma houden we ook van cheat days, dat zijn dagen waarop je lekker alles kan eten wat je wil. Dit is goed voor je, om jezelf af en toe lekker te blijven verwennen. 

Voor jouw gemak hebben we alles voor je uitgestippeld. Je vind bij ons de lekkerste recepten en weekmenu’s. Voor elke kok en keuken. Een dieet wat is gericht op wat je WEL mag eten (en dat is heel veel), in plaats van wat er allemaal niet meer mag. 

Het resultaat is een positief leven vol levenslust.

De gezichten achter Makkelijk Afvallen


Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we inmiddels al kunnen helpen en inspireren met onze programma's.

Voor tekst en uitleg


Voor Ma schrijf ik over het belang van gezonde voeding en hoe je dat het beste kan bereiken. Zelf verbouw ik het liefst zoveel mogelijk mijn eigen groenten en kruiden. Alles wat jouw lichaam nodig heeft, groeit in een tuin!

mart de jong

Voor interessante stukjes


Mart de Jong schrijft over sport, challenges en duurzame voeding. Hij gelooft er heilig in dat de toekomst - net als het verleden - plantbased is. Juist daarom wil hij graag laten zien dat plantaardig eten helemaal niet moeilijk is, als je maar in jezelf gelooft.

Voor dagelijkse sturing


Mega gepassioneerd over de kracht van voeding. Ik help mijn collega’s méér mensen béter te helpen met hun gezondheid! Als ik zie dat mensen een jump maken in hun persoonlijke groei, realiseer ik mij: ‘dit is waarvoor ik het doe!’ 

eva luitsz

Voor de sociale contacten


Een passie voor marketing! Ik houd mij bezig met social media, copywriting en ondersteun bij SEO.

Een gezonde levensstijl is belangrijk voor mij. Ik leer elke dag weer nieuwe dingen bij MA die mij inspireren. 

Meranda Spanjer

Voor inspirerende plaatjes


In mijn zoektocht naar een gezonde leefstijl ben ik bij MA terecht gekomen. Ik maak de foodfoto’s van de gerechten die met grote zorg bedacht worden. Het is elke keer weer een feestje om vast te leggen wat er op het bord komt. 

Voor blije klanten


Ik ben orthomoleculair gewichtsconsulent en energetisch therapeut. Bij MA beantwoord ik alle vragen die binnenkomen bij de klantenservice. Of dit nu gaat over voeding en afvallen of over je bestelling.

Jaleesia makkelijkafvallen

Voor verbinding en welzijn


Het is mijn passie om de juiste mensen aan de juiste projecten verbinden of aan een baan die ook aansluit bij hun missie.
In mijn vrije tijd kook ik lekkere plantaardige gerechten én ben regelmatig op de mat (voor BJJ) te vinden. 

Bereik jouw beste figuur met ons jaarprogramma

Vind jij het nog lastig om in de supermarkt de juiste keuzes te maken? Misschien worstel je al jaren met het bereiken en behalen van je ideale gewicht. Stel je gerust, je bent niet de enige. Wij hebben al meer dan 99.000 vrouwen en mannen geholpen met het 50 dagen koolhydraatarm programma. Ja, koolhydraatarm eten is een succesvolle methode om af te vallen. Maar er is meer. 

ma is bekend van

De echte oplossing voor overgewicht...

De belangrijkste oorzaak van niet kunnen afvallen en hardnekkig (buik)vet is de aanwezigheid van toxische stoffen in het lichaam. Deze worden namelijk rechtstreeks opgeslagen in je vetcellen. Vandaar ook dat hardnekkige vet rond je buik, benen en billen. De enige manier om dit vet te verliezen en weer gezond te worden is je lichaam ontdoen van toxische stoffen

In onze nieuwe programma’s rekenen we af met deze schadelijke stoffen. Hoe? Door het eten van natuurlijke en onbewerkte voedingsmiddelen. Alkalisch voedsel in combinatie met ontgiftende smoothies zijn de sleutel voor een gezond en slank lichaam. De rest kun je overlaten aan je lichaam. Want wist je dat alle cellen in je lichaam zich binnen een jaar weer herstellen? Zo kun je altijd herstellen van ziektes en overgewicht. Zonder akelige medicijnen, horror diëten en dieetpillen. 

Dit is de basis van ons programma.

1.200 +

Actieve leden

52 

Nieuwe Weekmenu's

750 +
Recepten

99.000+
Mensen geholpen

“ In een ideale wereld weet iedereen wat juiste voeding is. Want met deze kennis kan je de juiste keuzes maken.”

Wat mag je van Ma verwachten?

Wie ons programma volgt kan rekenen op veel nieuwe inzichten over voeding en het lichaam. Dit is complexe materie, maar wij houden het graag begrijpelijk. En toepasbaar. Je leert eenvoudig deze nieuwe inzichten toe te passen. Je volgt simpelweg de weekmenu’s die je van ons krijgt. Omdat wij zelf nogal van lekker eten houden, blijf je genieten van smakelijke maaltijden, terwijl je werkt aan een slank  en gezond lichaam. Lekker toch!

Wat heeft Ma voor jou in petto?

1 Het 50 dagenprogramma koolhydraatarm en natuurlijk eten

Ons programma om af te vallen is gebaseerd koolhydraatarm eten, ontgiften en clean eating. Gezonde, natuurlijke ingrediënten voor een slank en gezond lichaam. 

2 Handige weekmenu’s met eenvoudige boodschappenlijsten

Nooit meer twijfelen in de supermarkt door de zekerheid dat je van alle voedingsstoffen voldoende binnen krijgt. 

3 Essentiële aanvullende programma’s

- Kennis over voeding, bewegen en afvallen

- Detoxen en cleansingkuurtjes 

- Motivatie, mental support en persoonlijke groei


4 Inspiratie in de Samen Slank Community

 • Je wordt gesterkt door 1.200+ power vrouwen die hetzelfde pad als jij bewandelen. Een ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, het geven of krijgen van duwtje in de goede richting en het delen van een lach en traan.

Contact

Makkelijk Afvallen B.V.

Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
k.v.k: 83293876
b.t.w: NL862816695B01
info@makkelijkafvallen.nl

Microlab Eindhoven
Je kan ons dagelijks vinden in het bedrijfsverzamelbouw Microlab, dé plek voor innovatie ondernemingen in Eindhoven.
Gezellig als je langs wilt komen, maar stuur dan wel eerst even een berichtje. 

Makkelijk Afvallen recepten boek met Niels Bosman
Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma (fysiek boek)

Onze bestseller! Al meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Je krijgt weekmenu’s voor 7 weken. Met meer dan 150 overheerlijke koolhydraatarme recepten, snacks & tussendoortjes. Nu met 100% afslankgarantie, als jij na 50 dagen niet bent afgevallen, betaal ik je 100% je geld terug. Zonder vragen!

 • 99.000+

  Mensen gingen je voor

 • 150

  Koolhydraatarme Recepten

 • 250

  Tips & Snacks

 • 100%

  Afslankgarantie (geld terug)

Meer info