Samen naar een Slank, Gezond en Gelukkig leven. 
"Ons doel voor 2030 is 1 miljoen mensen te helpen bij het behalen en behouden van een gezond figuur."


Welkom bij Makkelijk Afvallen. Makkelijk Afvallen (Ma) is een community voor mensen die zoals jij die gemotiveerd zijn te werken aan hun lichaam.

En dat hoeft niet moeilijk te zijn, maar het gaat zeker niet vanzelf. Daarom bestaan wij. Om jou te helpen in je zoektocht naar een slank & gezond leven. 

Onze visie

Wij geloven dat een slank figuur en een goede gezondheid begint bij goede voeding. In een ideale wereld weet iedereen wat juiste voeding is. Want met deze kennis kan je juiste keuzes maken. En deze keuzes leiden weer tot een gezond en mooi lichaam en mentale en fysieke energie. Klinkt eenvoudig toch?

Goede voeding hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Sterker nog, we houden het graag simpel. Zodat jij vaker de juiste keuze kan maken. Het geheim? Je moet jezelf voeden met de juiste voedingstoffen. Betekent dit dat je op een houtje moet gaan bijten? Of op een blaadje sla moet gaan leven? Nee, afvallen is nooit een kwestie van minder eten. Je hoeft geen honger te lijden. Bij Ma houden we ook van cheat days, dat zijn dagen waarop je lekker alles kan eten wat je wil. Dit is goed voor je, om jezelf af en toe lekker te blijven verwennen. 

Voor jouw gemak hebben we alles voor je uitgestippeld. Je vind bij ons de lekkerste recepten en weekmenu’s. Voor elke kok en keuken. Een dieet wat is gericht op wat je WEL mag eten (en dat is heel veel), in plaats van wat er allemaal niet meer mag. 

Het resultaat is een positief leven vol levenslust. 

 

1.200+
Actieve leden

52 nieuwe
Weekmenu's

750 +
Recepten

45.000+
Mensen geholpen

Bereik jouw beste figuur met ons jaarprogramma

Vind jij het nog lastig om in de supermarkt de juiste keuzes te maken? Misschien worstel je al jaren met het bereiken en behalen van je ideale gewicht. Stel je gerust, je bent niet de enige. Wij hebben al meer dan 43.000 vrouwen en mannen geholpen met het 50 dagen koolhydraatarm programma. Ja, koolhydraatarm eten is een succesvolle methode om af te vallen. Maar er is meer. 

De echte oplossing voor overgewicht...

De belangrijkste oorzaak van niet kunnen afvallen en hardnekkig (buik)vet is de aanwezigheid van toxische stoffen in het lichaam. Deze worden namelijk rechtstreeks opgeslagen in je vetcellen. Vandaar ook dat hardnekkige vet rond je buik, benen en billen. De enige manier om dit vet te verliezen en weer gezond te worden is je lichaam ontdoen van toxische stoffen

 In onze nieuwe programma’s rekenen we af met deze schadelijke stoffen. Hoe? Door het eten van natuurlijke en onbewerkte voedingsmiddelen. Alkalisch voedsel in combinatie met ontgiftende smoothies zijn de sleutel voor een gezond en slank lichaam. De rest kun je overlaten aan je lichaam. Want wist je dat alle cellen in je lichaam zich binnen een jaar weer herstellen? Zo kun je altijd herstellen van ziektes en overgewicht. Zonder akelige medicijnen, horror diëten en dieetpillen. 

Dit is de basis van ons programma.

“ In een ideale wereld weet iedereen wat juiste voeding is. Want met deze kennis kan je de juiste keuzes maken.”

Wat mag je van Ma verwachten?

Wie ons programma volgt kan rekenen op veel nieuwe inzichten over voeding en het lichaam. Dit is complexe materie, maar wij houden het graag begrijpelijk. En toepasbaar. Je leert eenvoudig deze nieuwe inzichten toe te passen. Je volgt simpelweg de weekmenu’s die je van ons krijgt. Omdat wij zelf nogal van lekker eten houden, blijf je genieten van smakelijke maaltijden, terwijl je werkt aan een slank  en gezond lichaam. Lekker toch!

Wat heeft Ma voor jou in petto?

1 Het 50 dagenprogramma koolhydraatarm en natuurlijk eten

Ons programma om af te vallen is gebaseerd koolhydraatarm eten, ontgiften en clean eating. Gezonde, natuurlijke ingrediënten voor een slank en gezond lichaam. 

2 Handige weekmenu’s met eenvoudige boodschappenlijsten

Nooit meer twijfelen in de supermarkt door de zekerheid dat je van alle voedingsstoffen voldoende binnen krijgt. 

3 Essentiële aanvullende programma’s

- Kennis over voeding, bewegen en afvallen

- Detoxen en cleansingkuurtjes 

- Motivatie, mental support en persoonlijke groei


4 Inspiratie in de Samen Slank Community

 • Je wordt gesterkt door 1.200+ power vrouwen die hetzelfde pad als jij bewandelen. Een ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, het geven of krijgen van duwtje in de goede richting en het delen van een lach en traan.

De gezichten achter Makkelijk Afvallen

Niels Bosman

Voor initiatief en inspiratie 


 Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we inmiddels al kunnen helpen en inspireren met onze programma's.

Thijmen de Jong

Voor de email en de verkoop


Gezondheidsfreak, hondenliefhebber, en marketingnerd. Ik sta dagelijks om 06:00 op om mijn steentje bij te dragen aan een gezonder Nederland en België. Zo af en toe geniet ik van een patatje met vegan mayo.

Emmely van der Roer

Voor de community en het programma


Ik heb natuurgeneeskunde gestudeerd, gespecialiseerd in voeding en diëtiek . Het allerleukste vind ik het om mensen helpen met een gezond leefpatroon te vinden wat bij hun past. Naast kickboksen is gezondheid is mijn grootste passie.

Evelien Vis

Voor blije klanten


Ik ben orthomoleculair gewichtsconsulent en energetisch therapeut. Bij MA beantwoord ik alle vragen die binnenkomen bij de klantenservice. Of dit nu gaat over voeding en afvallen of over je bestelling.

Thijs van Bokkem

Voor text en uitleg


 Voor Ma schrijf ik over het belang van gezonde voeding en hoe je dat het beste kan bereiken. Zelf verbouw ik het liefst zoveel mogelijk mijn eigen groenten en kruiden. Alles wat jouw lichaam nodig heeft, groeit in een tuin!

Ben je er ook klaar mee om er alleen voor te staan?

Dat snap ik! En het is bewezen dat het veel effectiever is als je het samen doet. Meld je daarom direct even aan bij de Samen Slank Community! Dan profiteer jij net als 1200+ enthousiaste vrouwen van de ultieme stok achter de deur. Nu proberen voor SLECHTS €1,00

 • 1200+

  Leden en ervaringen

 • 52

  Elke week een nieuw weekmenu

 • 566+

  Berichten per week

 • 1368+

  Reacties per week

Probeer nu voor €1