Hoe kunnen wij je helpen?

Welkom bij onze klantenservice!

Ontmoet onze geavanceerde klantenservice bot, die ontworpen is om jou te ondersteunen bij al je vragen over retouren en bestellingsinformatie. Of je nu wilt weten hoe je een product kunt retourneren of nieuwsgierig bent naar de status van je bestelling, onze bot staat voor je klaar om direct antwoord te geven.

Je vind de bot rechtsonder aan de pagina. Klik op het Facebook tekst icoontje om een chat te beginnen. Als je toch nog persoonlijke assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@makkelijkafvallen.nl. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren en je zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Dit zijn de veelgestelde vragen (klik op een vraag om het antwoord te zien).

Waarom ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen?

Heb je een fysiek boek niet ontvangen? Maandag tot en met vrijdag voor 16.00 besteld? Dan wordt je pakketje nog dezelfde dag aangeboden bij Post NL.

Heb je vrijdag na 16.00 of in het weekend besteld? Houd er dan rekening mee dat je order maandag wordt verstuurd door Post NL.

Als het druk is bij Post NL, dan kan het helaas wel 3 werkdagen duren voordat je het boek in huis hebt.  Via de mail heb je een track & trace code ontvangen, daarmee kun je je bestelling volgen.

Heb je na 3 werkdagen nog geen pakketje ontvangen? Mail dan alsjeblieft even naar: info@makkelijkafvallen.nl (op werkdagen krijg je binnen 24 uur antwoord op je vraag)

Waarom heb ik geen e-mail ontvangen?

Verwacht je een email van ons, maar heb je die niet ontvangen? kijk dan eens in je spam / ongewenst / junk mapje. 

Bericht gevonden in de spam map?
In de meeste email programma's kan je op het bericht klikken met de rechtermuisknop, vervolgens klik je op -> Junk -> Geen Junkmail. 

Voorkomen
Wil je voorkomen dat berichten nu of in de toekomst verkeerd worden bezorgd? Voeg dan direct info@makkelijkafvallen.nl toe als contactpersoon. Dat doe je door in je email programma te klikken op contacten -> nieuw contact toevoegen.

Elke mailprogramma werkt anders. Bekijk deze pagina voor meer informatie over het toevoegen van veilige contacten.

Waarom heb ik mijn digitale product niet ontvangen?

Digitale producten worden direct na je bestelling verzonden naar het door jou opgegeven email adres. 

Soms komen onze emails in de spam/ongewenste mail binnen. Aub goed kijken of daar geen emails van ons zijn binnengekomen. 

Als je niets hebt ontvangen, mail dan naar info@makkelijkafvallen.nl en we helpen je direct verder. 

Hoe kan ik mijn boek retour sturen?

Wat jammer om te horen dat jij jouw aankoop retour wilt sturen. Het spijt ons dat je niet tevreden bent met onze dienstverlening. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, als je met ons mailt kunnen wij jouw misschien helpen, dit kan natuurlijk via: info@makkelijkafvallen.nl

Heb je al contact met ons gehad en wil je toch je product retourneren, lees dan hier de algemene voorwaarden door.

Je product herroepen en retourneren kan via deze pagina <<

Is het programma ook voor mannen?

Ja, de programma's van Ma zijn ook geschikt voor mannen.

Het uitgangspunt voor de hoeveelheid calorieën is voor vrouwen. Geen probleem. Wat moet je nu doen?

1) Start met het menu zonder het te veranderen.
2) Voel aan of je honger hebt.
3) Zo ja, pas het menu aan door een portie per dag te verdubbelen. 
4) Je kunt ook altijd meer groenten eten.

Wij hebben de ervaring dat veel mannen dit menu gewoon kunnen volgen. Vooral als je niet veel sport of geen zwaar fysiek werk doet, is het goed te doen. 

Ik volg het programma en ik val niet af!

Ik snap je vraag. Veel mensen hebben al zoveel geprobeerd en soms lijkt niets te werken. Wij garanderen 100% dat jij kan afvallen met de MA methode, je kunt het dus risicovrij proberen.

Wanneer jij na 2 weken nog steeds geen resultaat meet, kun je bij MA terecht voor gratis extra begeleiding om het programma te laten aansluiten op jouw persoonlijke behoeftes.

Om gebruik te maken van onze extra begeleiding kun je contact op nemen met onze Klant Succes Manager via: info@makkelijkafvallen.nl

Werkt het programma met onze hulp alsnog niet voor jou, dan krijg jij 100% je geld terug. Lees ook de Algemene Voorwaarden

Doel bereikt en ik wil m'n abonnement opzeggen.

Stuur een mail naar info@makkelijkafvallen.nl en vermeld dan de datum van opzegging en je emailadres.

Wie is Makkelijk Afvallen?

Zoek jij een team van enthousiaste coaches? Een groep ervaringsdeskundigen die ervan overtuigd zijn dat jij kan afvallen door gezond en lekker te eten? Dan heb je die hier gevonden.

Wij zijn voedingsdeskundigen, voedingsconsulenten en vooral supporter. Lees meer over onze filosofie over het bereiken van een slank, gelukkig en gezond leven.

Voor hoeveel personen zijn de recepten?

Bij alle recepten staan het aantal porties dat je uit dat recept kunt halen. Het is de bedoeling dat je één portie per keer eet. De voedingswaarden worden per portie weergegeven.

Op de website kun je gemakkelijk het aantal porties aanpassen en hiermee veranderen ook de hoeveelheden uit de ingrediëntenlijst.

In onze programma's gaan wij ervan uit dat je met z'n tweeën eet, ieder eet nog steeds één portie per keer. Je zal dus bij een ander aantal mensen in je huishouden moeten delen of vermenigvuldigen a.d.h.v. het aantal personen dat meedoet. 

Kan ik dit programma volgen met diabetes type 2?

Juist bij diabetes type 2 is het superbelangrijk dat je koolhydraatarm gaat eten. Veel van onze klanten met diabetes hebben door koolhydraatarm eten super goede resultaten behaalt. Ze hebben medicatie kunnen verminderen en soms zelf kunnen stoppen met medicatie. Daarom raad ik je ook aan om onze recepten te aan volgen.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over ons KHA 50 dagen programma.

Onze programma's zijn echter geen vervanging van professioneel advies van jouw begeleidend arts.

Contact met Ma

Heb je een specifieke vraag over één van onze programma's, recepten of over jouw situatie die hierboven niet wordt beantwoord? Stuur die dan naar onze Klant Succes Manager.
Dat kan via: info@makkelijkafvallen.nl

Portret zwart wit

Sacha Rhemrev - Voor tevreden klanten

Heb je een vraag over de programma's van Ma, of een andere vraag waar ik je mee kan helpen, dan hoor ik het graag!


Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij volledig uitgewerkte weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes. Ontvang online support van onze afslank coach. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.

 • 140.000+

  Mensen gingen je voor

 • 90+

  Koolhydraatarme Recepten

 • 250

  Tips & Snacks

 • 100%

  Afslank Garantie (geld terug)

Meer info