Hoe kunnen wij je helpen?

Dit zijn de veelgestelde vragen (klik op een vraag om het antwoord te zien).

Wie is Makkelijk Afvallen?

Zoek jij een team van enthousiaste coaches? Een groep ervaringsdeskundigen die ervan overtuigd zijn dat jij kan afvallen door gezond en lekker te eten? Dan heb je die hier gevonden.

Wij zijn voedingsdeskundigen, voedingsconsulenten en vooral supporter. Lees meer over onze filosofie over het bereiken van een slank, gelukkig en gezond leven.

Voor hoeveel personen zijn de recepten?

De recepten zijn voor 1 persoon, tenzij anders aangegeven. Je kunt de hoeveelheden vermenigvuldigen met het aantal personen voor wie je het klaarmaakt. De voedingswaarden worden per portie weergegeven. 

Is het programma ook voor mannen?

Ja, de programma's van Ma zijn ook geschikt voor mannen.

Het uitgangspunt voor de hoeveelheid calorieën is voor vrouwen. Geen probleem. Wat moet je nu doen?

1) Start met het menu zonder het te veranderen.
2) Voel aan of je honger hebt.
3) Zo ja, pas het menu aan door 1 Kha boterham te vervangen voor 2, of 2 eieren voor 3 eieren. Of 1 meergranencracker vervangen voor 2 meergranen crackers.
4) Je kunt ook altijd meer groenten nemen.

Wij hebben de ervaring dat veel mannen dit menu gewoon kunnen volgen. Vooral als je niet veel sport of geen zwaar fysiek werk doet, is het goed te doen. 

Kan ik dit programma volgen met diabetes type 2?

Juist bij diabetes type 2 is het superbelangrijk dat je koolhydraatarm gaat eten. Veel van onze klanten met diabetes hebben door koolhydraatarm eten super goede resultaten behaalt. Ze hebben medicatie kunnen verminderen en soms zelf kunnen stoppen met medicatie. Daarom raad ik je ook aan om onze recepten te aan volgen.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over ons KHA 50 dagen programma.

Kan ik het programma gratis proberen?

Ja, je kan het 50 dagen programma gratis proberen. Bij Ma hebben we namelijk een niet goed, geld terug garantie. Lukt het je niet om af te vallen, dan krijg jij je geld terug. 

Ik heb mijn aankoop niet ontvangen

Binnen 10 minuten nadat je besteld krijg je een mail van Makkelijk Afvallen met al jouw downloads.

Heb je na 10 minuten nog geen mail ontvangen? Kijk dan als eerst even in je junkmail/ongewenste e-mail. 

Staat er bij je ongewenste e-mail ook geen mail? Neem dan even contact met ons op via info@makkelijkafvallen.nl (dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk toegang krijgt).

Doel bereikt en ik wil m'n abonnement opzeggen.

Stuur een mail naar info@makkelijkafvallen.nl en vermeld dan de datum van opzegging en je emailadres.

Hoe kan ik mijn boek retour sturen?

Wat jammer om te horen dat jij jouw aankoop retour wilt sturen. Je mag dit boek voldoende gefrankeerd terugsturen aan:

Makkelijk Afvallen BV

Krombraak 4

4906CR OOSTERHOUT

Zodra we jouw boek retour hebben ontvangen, wordt dit binnen 5 werkdagen behandeld. Als alles in orde is, wordt het aankoopbedrag teruggestort naar het rekeningnummer of de creditcard waarmee jij je betaling aan ons hebt gedaan. 

Waarom ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen?

Heb je een E boek besteld? En niets ontvangen? Dan kan het zijn zijn dat je email in je spambox terecht is gekomen.

Heb je een fysiek boek besteld? We merken door de huidige omstandigheden dat het drukker is dan verwacht bij Post NL, hierdoor kan het zijn dat het iets langer duurt voor je pakketje bezorgd wordt. Via de mail heb je een track & trace code ontvangen, daar mee kun je je bestelling volgen.

Maandag tot en met donderdag voor 16.00 besteld? Dan wordt je pakketje nog dezelfde dag aangeboden bij Post NL. Heb je vrijdag na 16.00 of in het weekend besteld? Houd er dan rekening mee dat je order maandag wordt verwerkt. Het kan met de huidige drukte 3 werkdagen duren voor je je pakketje in huis hebt.

Heb je na 3 werkdagen nog geen pakketje ontvangen? Neem dan even contact op met de klantenservice via info@makkelijkafvallen.nl

Contact met Ma

Heb je een specifieke vraag over één van onze programma's, recepten of over jouw situatie die hierboven niet wordt beantwoord? Stuur die dan naar onze klantenservice. Dat kan via:

 info@makkelijkafvallen.nl
 Facebook Messenger 

Emmely neemt binnen een werkdag contact met je op. We horen graag van je!

Makkelijk Afvallen recepten boek met Niels Bosman
Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma (fysiek boek)

Onze bestseller! Al meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Je krijgt weekmenu’s voor 7 weken. Met meer dan 150 overheerlijke koolhydraatarme recepten, snacks & tussendoortjes. Nu met 100% afslankgarantie, als jij na 50 dagen niet bent afgevallen, betaal ik je 100% je geld terug. Zonder vragen!

 • 99.000+

  Mensen gingen je voor

 • 150

  Koolhydraatarme Recepten

 • 250

  Tips & Snacks

 • 100%

  Afslankgarantie (geld terug)

Meer info