Hoe kunnen wij je helpen?

Dit zijn de veelgestelde vragen (klik op een vraag om het antwoord te zien).

Waarom ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen?

Heb je een fysiek niet ontvangen? Maandag tot en met vrijdag voor 16.00 besteld? Dan wordt je pakketje nog dezelfde dag aangeboden bij Post NL.

Heb je vrijdag na 16.00 of in het weekend besteld? Houd er dan rekening mee dat je order maandag wordt verstuurd door Post NL.

Als het druk is bij Post NL, dan kan het helaas wel 3 werkdagen duren voordat je het boek in huis hebt.  Via de mail heb je een track & trace code ontvangen, daarmee kun je je bestelling volgen.

Heb je na 3 werkdagen nog geen pakketje ontvangen? Mail dan alsjeblieft even naar: info@makkelijkafvallen.nl (op werkdagen krijg je binnen 24 uur antwoord op je vraag)

Digitaal product niet ontvangen? Digitale producten worden direct na je bestelling verzonden naar het door jou opgegeven email adres. 

Soms komen onze emails in de spam/ongewenste mail binnen. Aub goed kijken of daar geen emails van ons zijn binnengekomen. 

Als je niets hebt ontvangen, mail dan naar info@makkelijkafvallen.nl en we helpen je direct verder. 

Waarom heb ik geen e-mail ontvangen?

Verwacht je een email van ons, maar heb je die niet ontvangen? kijk dan eens in je spam / ongewenst / junk mapje. 

Bericht gevonden in de spam map?
In de meeste email programma's kan je op het bericht klikken met de rechtermuisknop, vervolgens klik je op -> Junk -> Geen Junkmail. 

Voorkomen
Wil je voorkomen dat berichten nu of in de toekomst verkeerd worden bezorgd? Voeg dan direct info@makkelijkafvallen.nl toe als contactpersoon. Dat doe je door in je email programma te klikken op contacten -> nieuw contact toevoegen.

Elke mailprogramma werkt anders. Bekijk deze pagina voor meer informatie over het toevoegen van veilige contacten.

Hoe kan ik mijn boek retour sturen?

Wat jammer om te horen dat jij jouw aankoop retour wilt sturen. Het spijt ons dat je niet tevreden bent met onze dienstverlening. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Om gebruik te maken van de wettelijke regeling aankoop op afstand dien je binnen 14 dagen de volgende stappen te ondernemen:
1. Vul een model herroepingsformulier in. Die kun je hier downloaden <<
2. Meld hier je retour aan <<. Zorg ervoor dat je het ordernummer en email adres bij de hand hebt (deze heb je direct nadat je besteld hebt per mail van ons gekregen).
3. Je krijgt dan een retourformulier. Print dit formulier uit en doe je pakketje in de brievenbus of lever af bij een post NL punt binnen de 14 dagen bedenktijd. Je krijgt daarna een track and trace.
4. Stuur het ingevulde herroepingsformulier te sturen met de track and trace naar info@makkelijkafvallen.nl.
5. Zodra het product in goede orde is ontvangen zal het aankoopbedrag worden teruggestort. 

Is het programma ook voor mannen?

Ja, de programma's van Ma zijn ook geschikt voor mannen.

Het uitgangspunt voor de hoeveelheid calorieën is voor vrouwen. Geen probleem. Wat moet je nu doen?

1) Start met het menu zonder het te veranderen.
2) Voel aan of je honger hebt.
3) Zo ja, pas het menu aan door 1 Kha boterham te vervangen voor 2, of 2 eieren voor 3 eieren. Of 1 meergranencracker vervangen voor 2 meergranen crackers.
4) Je kunt ook altijd meer groenten nemen.

Wij hebben de ervaring dat veel mannen dit menu gewoon kunnen volgen. Vooral als je niet veel sport of geen zwaar fysiek werk doet, is het goed te doen. 

Wat als het niet voor mij werkt?

Ik snap je vraag. Veel mensen hebben al zoveel geprobeerd en soms lijkt niets te werken.
Wij garanderen 100% dat jij kan afvallen met de MA methode, je kunt het dus risicovrij proberen. Wanneer dit niet meteen lukt, kun je bij ons terecht voor gratis extra begeleiding om het programma te laten aansluiten op jouw persoonlijke behoeftes. Werkt het programma alsnog niet voor jou, dan krijg jij 100% je geld terug. 

Doel bereikt en ik wil m'n abonnement opzeggen.

Stuur een mail naar info@makkelijkafvallen.nl en vermeld dan de datum van opzegging en je emailadres.

Wie is Makkelijk Afvallen?

Zoek jij een team van enthousiaste coaches? Een groep ervaringsdeskundigen die ervan overtuigd zijn dat jij kan afvallen door gezond en lekker te eten? Dan heb je die hier gevonden.

Wij zijn voedingsdeskundigen, voedingsconsulenten en vooral supporter. Lees meer over onze filosofie over het bereiken van een slank, gelukkig en gezond leven.

Voor hoeveel personen zijn de recepten?

De recepten zijn voor 1 persoon, tenzij anders aangegeven. Je kunt de hoeveelheden vermenigvuldigen met het aantal personen voor wie je het klaarmaakt. De voedingswaarden worden per portie weergegeven. 

Kan ik dit programma volgen met diabetes type 2?

Juist bij diabetes type 2 is het superbelangrijk dat je koolhydraatarm gaat eten. Veel van onze klanten met diabetes hebben door koolhydraatarm eten super goede resultaten behaalt. Ze hebben medicatie kunnen verminderen en soms zelf kunnen stoppen met medicatie. Daarom raad ik je ook aan om onze recepten te aan volgen.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over ons KHA 50 dagen programma.

Contact met Ma

Heb je een specifieke vraag over één van onze programma's, recepten of over jouw situatie die hierboven niet wordt beantwoord? Stuur die dan naar onze klantenservice. Dat kan via:

 info@makkelijkafvallen.nl

Lonneke neemt binnen een werkdag contact met je op. We horen graag van je!

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma (fysiek boek)

Onze bestseller! Al meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Je krijgt weekmenu’s voor 7 weken. Met meer dan 150 overheerlijke koolhydraatarme recepten, snacks & tussendoortjes. Nu met 100% afslankgarantie, als jij na 50 dagen niet bent afgevallen, betaal ik je 100% je geld terug. Zonder vragen!

 • 99.000+

  Mensen gingen je voor

 • 150

  Koolhydraatarme Recepten

 • 250

  Tips & Snacks

 • 100%

  Afslankgarantie (geld terug)

Meer info