Weten wat je moet eten om af te vallen?
Weten wat je moet eten om af te vallen?
Krijg je persoonlijke weekmenu in de Makkelijke Maaltijd Planner en verlies gratis je eerste kilo's.
Doe mee voor €0,00
Gevulde portobello met gesmolten kaas. Loopt het water je al in de mond?
Rate dit recept
Bedankt voor je rating!
Ben jij ook een echte kaaskop? Gesmolten brie smaakt ook hemels bij deze gevulde portobello’s. Wel even de geitenkaas weglaten in dat geval 😉
Hoe vaak eet je zoiets feestelijks? Met kerst in het vooruitzicht is dit een van onze meest bezochte luxe voorgerechtjes.
Een portobello is een chique benaming voor paddenstoel. De laatste jaren erg in opkomst. Is dat eigenlijk wel zo terecht of is het gewoon een slimme manier om meer geld te vragen voor een simpele champignon? Vind het antwoord en meer over portobello in deze post.
Hoe dan ook; deze kastanjechampignon heeft een grote ‘hoed’. Hierdoor kun erg makkelijk te vullen met groenten en allerlei andere ingrediënten. Wij hebben gekozen voor zachte geitenkaas, die heerlijk is in combinatie met de spinazie en nootachtige portobello.
Bewaren:
Leg je champignons of paddenstoelen niet in de buurt van fruit of in de buurt van sterk ruikende groenten. Laat ze in het doosje zitten of stop ze in een papieren zak. Doe ze in ieder geval niet in een afgesloten plastic zak, daar worden je ze namelijk niet lekkerder van!
Bereiden:
Zijn ze een beetje vies als je ze gaat gebruiken? Borstel de viezigheid er dan af met bijvoorbeeld een speciaal champignonborsteltje of een keukenpapiertje. Was ze niet onder de kraan, daar worden ze erg zompig van.
MA’s tip: Deze gevulde portobello’s zijn lekker om te delen. Je hebt dan twee porties. Vind je het leuk om meerdere hapjes op de (kerst)tafel te zetten? Deze biefstuk carpaccio met pesto gaat goed samen met gevulde portobello. Het brengt nog meer smaak en feest aan tafel.
Zo wil je toch elke dag eten? Nou, dat kan. En ook nog eens zonder dicht te groeien. Bekijk hier het Koolhydraatarm 50 dagen Programma eens. Krijg houvast, breid je kennis uit, val af en blijf makkelijk op gewicht met lekker eten. Stop met uitstellen, begin bij het begin en wees trots op jezelf!
Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden Celsius.
Maak de portobello’s schoon met een keukenpapiertje en besprenkel met 1 el olijfolie, peper en zout.
Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 15 minuten in de oven.
Maak ondertussen de ui en knoflook schoon, hak fijn en fruit in een koekenpan met olijfolie en rozemarijn.
Hak de spinazie fijn, voeg toe aan de koekenpan, bak circa 2 minuten mee op middelhoog vuur, giet overtollig vocht af en roer dan de kruidenkaas erdoor.
Haal de portobello’s uit de oven, vul met het spinaziemengsel, verkruimel de geitenkaas erover en bak nog 10 minuten in de oven (zet bij voorkeur op grillstand).
Maak je ragout gewoon zelf met dit recept voor…
Vandaag maken we een heerlijke miso soep uit de Japanse keuken.
Deze gezonde chocolademelk is heerlijk op een koude dag
Wij zijn dol op deze vanillepudding met banaan!
Brood is altijd makkelijk en snel.
In deze post lees je alles over bloemkoolrijst.
Deze spinazietaart met geitenkaas is ontzettend snel klaar én glutenvrij!
Heb je iets te vieren? Vandaag maken we koolhydraatarme monchoutaart!
Houd jij ook zo van snoepen en lekkernijen? Dan heb ik goed nieuws.
Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij flexibele weekmenu’s, recepten en kant-en-klare boodschappenlijstjes. Houd je successen bij in de gratis habit tracker. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
Mensen gingen je voor
Nieuwe Afslank Recepten
Tips & Snacks
Afslank Garantie (geld terug)
Krijg je persoonlijke weekmenu in de Makkelijke Maaltijd Planner en verlies gratis je eerste kilo's.
Doe mee voor €0,00
Weten wat je moet eten om af te vallen?
Ontdek het gemak van persoonlijke weekmenu's en start met afvallen.
Ontdek het gemak van persoonlijke weekmenu's en start met afvallen.
Vul hieronder je naam en e-mail in en krijg direct GRATIS toegang tot de 10 afslank recepten...
(Het is 100% gratis en privé)
Rate dit recept
Dit recept heeft nog geen rating. Deel jij als eerste jouw mening? Vertel aan andere bezoekers hoe smakelijk jij dit recept vindt.