Samenwerken?

Ons doel is 1 miljoen mensen te helpen bij het behalen en behouden van een gezond figuur.

En wat wil jij bereiken?

Als jij ook op missie bent om van een gezonde levensstijl de nieuwe norm te maken, dan kunnen wij elkaar helpen.

Samen werken we aan positief leven vol levenslust.  

Het team van MA werkt al ruim 7 jaar aan deze missie. Met alle kennis ervaring die we hebben opgedaan kunnen wij jouw missie ondersteunen. Of andersom.

Waarin ben jij expert? Wij staan altijd open voor partnerships met ervaringsdeskundigen, professionals en innovatieve ondernemers. Wil jij met ons samenwerken, of wil jij onderdeel zijn van ons team, kijk dan snel verder.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

AFFILIATE PARTNERS

Sluit je aan bij ons netwerk van affiliate sites. Honderden publishers promoten onze programma's en liften mee op ons succes. Hoe laat jij ons programma voor jou werken? Lees hier verder over de voordelen van ons affiliate programma. En neem gerust contact op met ons, als we je ergens mee kunnen helpen. 

MEDIAPARTNERS

Uit ervaring weten wij dat het schrijven van wetenschappelijk onderbouwde content kostbaar en tijdrovend is. Wij delen graag onze kennis, ervaring en zelfs recepten met uitgevers zoals jij. Wil jij een steentje bijdragen aan een gezonder Nederland, dan kost een gastblog van MA je, in sommige gevallen, helemaal niets. 

ADVERTEERDERS

Heb jij zelf een verhaal, dat een groter publiek verdient? Maandelijks trekt onze website 400K bezoekers en bijna 100K mensen volgen onze nieuwsbrief. Als jouw verhaal aansluit bij onze missie, dan kunnen wij jouw advertorial, gastblog of affiliatelink opnemen in onze site.

teamwork vacatures

VACATURES

Spreek MA jou aan en denk jij dat je het in je hebt om met ons samen te werken? Wij zijn altijd opzoek naar de beste spelers, soms zijn dit ervaren specialisten, maar we staan ook open voor leergierige juniors die zichzelf graag ontwikkelen. Het belangrijkste is dat je bij ons past!
Lees hier meer over onze vacatures.

Om met ons samen te werken op een van deze gebieden neem je contact op met Thijs van Bokkem. Heb jij een briljant idee en staat die hier niet tussen? Laat dan z├ęker even van je horen.