SUCCES!
De boodschappenlijst staat binnen 10 minuten in je inbox.
>>> Bekijk in de tussentijd deze speciale verrassing!
Deze smeuïge boerenkool met krokantje spekjes doet je denken aan goede oude tijden.
Heb jij ook vaak dat je tijdens de koudere dagen plotseling erg verlangd naar boerenkool stamppot? Het liefst zoals die vroeger voor je gemaakt werd toen je nog kind was. Heerlijk die goede oude tijd. Geniet er nu net zo veel van, want deze versie is ook nog eens super gezond! Heb je nog wat calorieën over aan het einde van de dag? Voeg dan wat Parmezaanse kaas en chilivlokken toe voor een heerlijke twist.
De dagen zijn korter en kouder, het weer is guur. En wat eten we dan? Stamppot! 🙂 Een makkelijke en snelle manier om een maaltijd op tafel te zetten. De boerenkool stamppot van dit recept is anders dan je gewend bent. De aardappels zijn namelijk vervangen door bloemkool!
Bloemkool? Ja! Daar kun je perfecte stamppotjes van maken. En dat niet alleen. Heb je al eens gehoord van bloemkool nasi? En pizzabodem van bloemkool?
Dankzij bloemkool wordt je stamppot heerlijk romig. In vergelijking met de boerenkool stamppot die je gewend bent van vroeger bevat deze versie maar (zelfs naar boven afgerond) 10 gram koolhydraten per portie vs. 44 gram koolhydraten in stamppot met aardappel (bron).
Ben je zo dol op boerenkool stamppot dat je het elke week wel een keertje wilt eten? Dan ben je aan het goede adres. Je kan natuurlijk elke week hetzelfde eten, maar je kan ook eens gaan voor een twist. Kies hieronder:
Wat is jouw favoriet? Je ziet het, afvallen hoeft niet saai te zijn.
Kan jij tijdens de koudere dagen ook wel een boost gebruiken? Ontdek hier hoe je dat op een makkelijke manier doet. You got this!
Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij volledig uitgewerkte weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes. Ontvang online support van onze afslank coach. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
Mensen gingen je voor
Koolhydraatarme Recepten
Tips & Snacks
Afslank Garantie (geld terug)
Rate dit recept
Ik stoom meestal zo ongeveer alle groenten, dan blijven wateroplosbare vitamines beter behouden en zijn de groenten ook niet zo nat.