Deze koolhydraatarme tortilla van ei en spinazie is snel te maken en makkelijk mee te nemen als lunch naar je werk. Gezond en makkelijk!
Rooster de pijnboompitten kort in een pan met anti-aanbaklaag. Gebruik geen olie en let goed op dat de pitjes niet aanbranden. Laat afkoelen.
Snipper de ui en fruit in een koekenpan met 1 eetlepel olijfolie.
Hak de spinazie fijn, voeg toe aan de pan en schep om totdat het is geslonken.
Doe de spinazie in een zeef en druk het vocht eruit.
Klop de eieren en meng met de spinazie en pijnboompitten.
Verhit de resterende olijfolie in de koekenpan en voeg het spinazie-eimengsel toe.
Laat 5 minuten gaar op laag vuur.
Keer om en bak ook de onderkant goudbruin in 2-3 minuten.
Snijd de (afgekoelde) tortilla in puntjes of rol hem op met verse spinazie en verdeel de hüttenkäse erover.
Koolhydraatarme tortilla van ei en spinazie , een Recept van MakkelijkAfvallen.nl