Vis in een kruidige saus

  • Diner
  • 1
  • 21g koolhydraten
Vis in een kruidige saus 21g Voeg toe aan verzameling
Voeg toe aan favorieten

Rate dit recept

Bedankt voor je rating!

Ingrediënten

  • 0.25 ui gesnipperd
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1 el olijfolie
  • 1 el kerriepoeder
  • 100 ml kokosmelk
  • 150 gram kabeljauw
  • 1 el peterselie
  • 20 gram zilvervliesrijst
  • zout

Instructies

  • Bereid de rijst volgens verpakking.
  • Fruit de ui en knoflook in een pan 1 minuut in olijfolie en voeg dan de kerriepoeder toe. Bak dit nog 30 sec mee.
  • Schenk de kokosmelk in de pan en breng dit roerend aan de kook. Zet het vuur nu laag en laat de saus 5 min koken. 
  • Bestrooi de kabeljauw met zout en leg deze in de saus en dek de pan af met een deksel. Afhankelijk van de dikte is de vis in 10 min gaar. Serveer dit met de zilvervliesrijst en garneer met peterselie.
Voedingswaarden
Voedingswaarden
Vis in een kruidige saus
Hoeveelheid per portie
Calories 417 Calories from Fat 216
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet 24g34%
Koolhydraten 21g8%
Eiwit 30g60%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Tips

Heerlijk zo kruidig, maakt deze makkelijke vis een beetje spannend! Meer van die makkelijke maar spannende gerechten, maak deze eens:

 

Vis in een kruidige saus
3.91 van 205 stemmen
Print

Vis in een kruidige saus

Gang Diner
Keuken Mediterranean
Keyword rijst, vis
tijd <60 minuten
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties 1
Caloriën 417 kcal
Auteur Niels Bosman

Ingrediënten

  • 0.25 ui gesnipperd
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1 el olijfolie
  • 1 el kerriepoeder
  • 100 ml kokosmelk
  • 150 gram kabeljauw
  • 1 el peterselie
  • 20 gram zilvervliesrijst
  • zout

Instructies

  1. Bereid de rijst volgens verpakking.

  2. Fruit de ui en knoflook in een pan 1 minuut in olijfolie en voeg dan de kerriepoeder toe. Bak dit nog 30 sec mee.

  3. Schenk de kokosmelk in de pan en breng dit roerend aan de kook. Zet het vuur nu laag en laat de saus 5 min koken. 

  4. Bestrooi de kabeljauw met zout en leg deze in de saus en dek de pan af met een deksel. Afhankelijk van de dikte is de vis in 10 min gaar. Serveer dit met de zilvervliesrijst en garneer met peterselie.

Voedingswaarden
Vis in een kruidige saus
Hoeveelheid per portie
Calories 417 Calories from Fat 216
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet 24g34%
Koolhydraten 21g8%
Eiwit 30g60%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Niels Bosman

Grondlegger van de Makkelijk Afvallen methode. Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig mogelijk leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we we dagelijks inspireren met onze programma's.

Rate dit recept

Bedankt voor je rating!

Dit vinden andere gebruikers van dit recept
  • Adri de Jong

    Heel lekker, heb er wat diepvries spinazie bij gedaan, voor de vulling in de maag.

Geef een antwoord

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij volledig uitgewerkte weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes. Ontvang online support van onze afslank coach. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.

  • 140.000+

    Mensen gingen je voor

  • 90+

    Koolhydraatarme Recepten

  • 250

    Tips & Snacks

  • 100%

    Afslank Garantie (geld terug)

Meer info