Vis in een kruidige saus

  • Diner
  • 1
  • 21g koolhydraten
Vis in een kruidige saus 21g Voeg toe aan verzameling
Voeg toe aan favorieten

Rate dit recept

Bedankt voor je rating!

Ingrediënten

  • 0.25 ui gesnipperd
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1 el olijfolie
  • 1 el kerriepoeder
  • 100 ml kokosmelk
  • 150 gram kabeljauw
  • 1 el peterselie
  • 20 gram zilvervliesrijst
  • zout

Instructies

  • Bereid de rijst volgens verpakking.
  • Fruit de ui en knoflook in een pan 1 minuut in olijfolie en voeg dan de kerriepoeder toe. Bak dit nog 30 sec mee.
  • Schenk de kokosmelk in de pan en breng dit roerend aan de kook. Zet het vuur nu laag en laat de saus 5 min koken. 
  • Bestrooi de kabeljauw met zout en leg deze in de saus en dek de pan af met een deksel. Afhankelijk van de dikte is de vis in 10 min gaar. Serveer dit met de zilvervliesrijst en garneer met peterselie.
Voedingswaarden
Voedingswaarden
Vis in een kruidige saus
Hoeveelheid per portie
Calories 417 Calories from Fat 216
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet 24g34%
Koolhydraten 21g8%
Eiwit 30g60%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Tips

Heerlijk zo kruidig, maakt deze makkelijke vis een beetje spannend! Meer van die makkelijke maar spannende gerechten, maak deze eens:

 

Vis in een kruidige saus
4 van 1 stem
Print

Vis in een kruidige saus

Gang Diner
Keuken Mediterranean
Keyword rijst, vis
tijd <60 minuten
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties 1
Caloriën 417 kcal
Auteur Niels Bosman

Ingrediënten

  • 0.25 ui gesnipperd
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1 el olijfolie
  • 1 el kerriepoeder
  • 100 ml kokosmelk
  • 150 gram kabeljauw
  • 1 el peterselie
  • 20 gram zilvervliesrijst
  • zout

Instructies

  1. Bereid de rijst volgens verpakking.

  2. Fruit de ui en knoflook in een pan 1 minuut in olijfolie en voeg dan de kerriepoeder toe. Bak dit nog 30 sec mee.

  3. Schenk de kokosmelk in de pan en breng dit roerend aan de kook. Zet het vuur nu laag en laat de saus 5 min koken. 

  4. Bestrooi de kabeljauw met zout en leg deze in de saus en dek de pan af met een deksel. Afhankelijk van de dikte is de vis in 10 min gaar. Serveer dit met de zilvervliesrijst en garneer met peterselie.

Voedingswaarden
Vis in een kruidige saus
Hoeveelheid per portie
Calories 417 Calories from Fat 216
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet 24g34%
Koolhydraten 21g8%
Eiwit 30g60%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Niels Bosman

Grondlegger van de Makkelijk Afvallen methode. Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we we dagelijks inspireren met onze programma's.

Rate dit recept

Bedankt voor je rating!

Dit recept heeft nog geen rating. Deel jij als eerste jouw mening? Vertel aan andere bezoekers hoe smakelijk jij dit recept vindt.

Geef een antwoord

Makkelijk Afvallen recepten boek met Niels Bosman
Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma (fysiek boek)

Onze bestseller! Al meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Je krijgt weekmenu’s voor 7 weken. Met meer dan 150 overheerlijke koolhydraatarme recepten, snacks & tussendoortjes. Nu met 100% afslankgarantie, als jij na 50 dagen niet bent afgevallen, betaal ik je 100% je geld terug. Zonder vragen!

  • 99.000+

    Mensen gingen je voor

  • 150

    Koolhydraatarme Recepten

  • 250

    Tips & Snacks

  • 100%

    Afslankgarantie (geld terug)

Meer info