Vul hieronder je naam en e-mail in en krijg direct GRATIS toegang tot de 10 afslank recepten...
(Het is 100% gratis en privé)
Vandaag een recept voor heerlijk koolhydraatarm naanbrood met knoflookolie.
Oorspronkelijk wordt dit brood gemaakt van tarwemeel. De tarwemeel hebben we in dit recept vervangen door speltmeel. Speltmeel is ook een graansoort, maar bevat meer voedingsstoffen dan tarwemeel. Het is namelijk niet bewerkt en daarom nog in pure vorm.
Het meel bevat net als tarwemeel ook langzame koolhydraten. Deze koolhydraten kun je best af en toe nemen. Maar pas op dat je het niet té lekker gaat vinden! Want naanbrood kan je beter niet te vaak eten.
Ook zo dol op brood maar niet zo dol op die koolhydraten? Probeer dan koolhydraatarme varianten! Zo heb je naturel koolhydraatarm brood, maar ook koolhydraatarm pompoenbrood of met courgette!
Dit brood wordt vaak gegeten als bijgerecht in Aziatische landen. In sommige landen wordt het Nan genoemd. Nan hoeft niet te rijzen en gaat ook niet de oven in. Het wordt direct gebakken in een koekenpan of op de grill. Het is heerlijk bij een Indiase curry, met hummus tijdens de picknick of probeer dit naanbrood met onze auberginedip van uit dit artikel.
Wij zijn benieuwd of jij net zo’n fan bent van naanbrood als dat wij dat zijn. Laat het ons weten!
Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij volledig uitgewerkte weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes. Ontvang online support van onze afslank coach. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
Mensen gingen je voor
Koolhydraatarme Recepten
Tips & Snacks
Afslank Garantie (geld terug)
Rate dit recept
Ik heb een dubbele hoeveelheid gemaakt, zodat ik 4 naanbroodjes had.
Ik heb Griekse yoghurt gebruikt en door het deeg een theelepel oregano en een theelepel Italiaanse kruiden gedaan.
Nog nooit zulk lekker naanbrood gegeten. Onze tienerzonen vonden ze ook heerlijk!
Het is dan niet koolhydraatarm, maar het past wel in ons makkelijkafvallen programma.
Onvolledig recept, wat doe je met de ingrediënten knoflook peper zout en olijfolie? Wat doe je met de bakpoeder? Als onervaren iemand is dit een grote flop geworden
Dankjewel voor je feedback! We hebben de instructies van het recept aangepast zodat het duidelijker is:)
Ik vond het alvast lekker. Een beetje extra bloem omdat het nog te vochtig was. Ik gebruikte sojayohurt