De kruiden, de malse kip en je dagelijkse portie groente. Deze keto roti swingt de pan uit.
Snijd de kipfilet in stukjes en marineer in 2 el olijfolie, zout, kruiden en sambal.
Kook de sperziebonen 5 minuten voor, giet af en laat uitlekken.
Maak ondertussen de ui en knoflook schoon en hak fijn.
Fruit in een hapjespan met de overige olijfolie.
Voeg de kipfilet toe en bak rondom bruin op middelhoog vuur.
Snijd de tomaat in grove stukken en voeg toe aan de pan.
Verkruimel de bouillon boven de pan, schep om en bak 1 minuut mee.
Voeg de sperziebonen toe aan de hapjespan.
Schenk het water erbij en breng aan de kook.
Zet het vuur klein en laat 10-15 minuten sudderen.
Leg de wraps op een bord en verdeel de rotivulling erover.
Vouw de wraps dicht.
Surinaamse Roti Kip , een Recept van MakkelijkAfvallen.nl