Vul hieronder je naam en e-mail in en krijg direct GRATIS toegang tot de 10 afslank recepten...
(Het is 100% gratis en privé)
Deze gezonde koolhydraatarme appelcrumble met kaneel is een echte verwennerij!
Toetjes zijn vaak een lastig puntje binnen een koolhydraatarm dieet. Vaak bevatten ze veel suikers, koolhydraten en vetten. Maar ze zijn oh zo lekker! Daarom geven we je dit koolhydraatarme toetje op basis van amandelmeel. Amandelmeel bevat minder koolhydraten en meer voedingsstoffen dan tarwebloem.
Amandelmeel bevat 9 gram koolhydraten per 100 gram, terwijl tarwebloem 71 gram koolhydraten bevat per 100 gram!
Daarnaast bevat amandelmeel veel mineralen als calcium, ijzer en fosfor, bevat het goede vetten en is het geschikt voor mensen met glutenallergie. Nog een voordeel: je baksels drogen minder snel uit en blijven dus langer lekker. Genoeg reden om deze overheerlijke koolhydraatarme appelcrumble te maken!
Er bestaan veel varianten op de appelcrumble. Zo is de appel peer crumble er één van. Je kunt ook bessen en appel toevoegen aan je crumble dan krijg je een heerlijke appel bessen crumble . Of stukjes rabarber voor de ultieme rabarber appel crumble! Wat is jouw favoriet?
In deze lekkernij zitten de volgende voedingswaarden per portie:
Een toetje wat je niet elke dag moet eten, maar eens in de zoveel tijd mag het!
Kan jij geen genoeg krijgen van appelrecepten? Probeer dan eens de volgende recepten uit:
Onze bestseller! Al meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Je krijgt weekmenu’s voor 7 weken. Met meer dan 150 overheerlijke koolhydraatarme recepten, snacks & tussendoortjes. Nu met 100% afslankgarantie, als jij na 50 dagen niet bent afgevallen, betaal ik je 100% je geld terug. Zonder vragen!
Mensen gingen je voor
Koolhydraatarme Recepten
Tips & Snacks
Afslankgarantie (geld terug)
Rate dit recept
Helaas … verbrand in de oven die op 200 graden stond. Ook heel droog… jammer
Ach, wat jammer! Met amandelmeel is het ook altijd even opletten in de oven. En het is ook nog eens afhankelijk van het type oven hoe snel het gaat op 200 graden. Dus misschien nog eens proberen op een lagere temperatuur?
Wat kan ik aanpassen in de bakrecepten als ik geen amandelmeel en noten kan gebruiken ovm een allergie?
Hoi Alette, amandelmeel kun je vervangen door speltmeel (wel mee koolhydraten) of kokosmeel.
Noten kun je weglaten of vervangen door zaden en pitten.
Ik heb hem net gemaakt en hij was best prima. Maar voor een kha apple crumble vind ik hem ook vrij hoog in de koolhydraten… Is hier nog iets te vervangen?
een portie bevat misschien iets meer koolhydraten, maar ook gezonde vitamines. En zolang je dit niet elke dag eet, kun je dit prima een keer toepassen.