SUCCES!
De boodschappenlijst staat binnen 10 minuten in je inbox.
>>> Bekijk in de tussentijd deze speciale verrassing!
Rate dit recept
Bedankt voor je rating!
Deze gezonde koolhydraatarme appelcrumble met kaneel is een echte verwennerij!
Toetjes zijn vaak een lastig puntje binnen een koolhydraatarm dieet. Vaak bevatten ze veel suikers, koolhydraten en vetten. Maar ze zijn oh zo lekker! Daarom geven we je dit koolhydraatarme toetje op basis van amandelmeel. Amandelmeel bevat minder koolhydraten en meer voedingsstoffen dan tarwebloem.
Amandelmeel bevat 9 gram koolhydraten per 100 gram, terwijl tarwebloem 71 gram koolhydraten bevat per 100 gram!
Daarnaast bevat amandelmeel veel mineralen als calcium, ijzer en fosfor, bevat het goede vetten en is het geschikt voor mensen met glutenallergie. Nog een voordeel: je baksels drogen minder snel uit en blijven dus langer lekker. Genoeg reden om deze overheerlijke koolhydraatarme appelcrumble te maken!
Er bestaan veel varianten op de appelcrumble. Zo is de appel peer crumble er één van. Je kunt ook bessen en appel toevoegen aan je crumble dan krijg je een heerlijke appel bessen crumble . Of stukjes rabarber voor de ultieme rabarber appel crumble! Wat is jouw favoriet?
In deze lekkernij zitten de volgende voedingswaarden per portie:
Een toetje wat je niet elke dag moet eten, maar eens in de zoveel tijd mag het!
Kan jij geen genoeg krijgen van appelrecepten? Probeer dan eens de volgende recepten uit:
Schil de appel en snijd in kleine stukjes.
Pak een kleine ovenschaal of een crème brûlée schaaltje en vet deze in.
Smelt de kokosolie in een pannetje.
Meng de amandelmeel met de honing, het kaneel en de kokosolie en kneed tot er een deeg ontstaat.
Doe de appelstukjes in het schaaltje en verdeel hier de deegkruimels over.
Zet het 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Grondlegger van de Makkelijk Afvallen methode. Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig mogelijk leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we we dagelijks inspireren met onze programma's.
Af en toe genieten is ook belangrijk.
Ga lekker voor gezonde tussendoortjes. Deze havermout muffins bijvoorbeeld! Heerlijk met appel en kaneel.
Een gezonde havermout koek met peer! Dat lust iedereen toch?
Deze koolhydraatarme cake met roomkaas frosting heeft zich laten inspireren door de beroemde Red Velvet Cake, maar is een stuk gezonder en bevat geen geraffineerde suikers.
Waterijs van limonade is een heerlijk verfrissend toetje voor op een warme zomerdag, of wanneer je gewoon zin hebt in iets lekkers!
Vandaag mag je jezelf lekker verwennen. Kokos bonbons maken is ontzettend makkelijk en leuk!
Verwen jezelf met deze hartige muffins als tussendoortje of bij de lunch
Ben jij ook zo dol op toetjes? Mascarpone toetje met blauwe bessen!
Van deze amandelkoekjes kun je niet afblijven!
Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij flexibele weekmenu’s, recepten en kant-en-klare boodschappenlijstjes. Houd je successen bij in de gratis habit tracker. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
Mensen gingen je voor
Nieuwe Afslank Recepten
Tips & Snacks
Afslank Garantie (geld terug)
Eet jij nog steeds teveel koolhydraten?
Download GRATIS Afslank Recepten ->
Ontdek wat je moet eten om gezond af te vallen.
Vul je naam in en krijg een gratis
weekmenu uit het NIEUWE
Blijvend Slank Programma
SUCCES!
De boodschappenlijst staat binnen 10 minuten in je inbox.
>>> Bekijk in de tussentijd deze speciale verrassing!
Super. Vul je naam en e-mail in en krijg direct GRATIS toegang tot het Koolhydraatarm 7 Dagen Probeerplan
(Het is 100% gratis en privé)
Super. Vul je naam en e-mail in en krijg direct GRATIS toegang tot de download. Kick vandaag nog af van Suiker!
(Het is 100% gratis en privé)
Rate dit recept
Helaas … verbrand in de oven die op 200 graden stond. Ook heel droog… jammer
Ach, wat jammer! Met amandelmeel is het ook altijd even opletten in de oven. En het is ook nog eens afhankelijk van het type oven hoe snel het gaat op 200 graden. Dus misschien nog eens proberen op een lagere temperatuur?
Wat kan ik aanpassen in de bakrecepten als ik geen amandelmeel en noten kan gebruiken ovm een allergie?
Hoi Alette, amandelmeel kun je vervangen door speltmeel (wel mee koolhydraten) of kokosmeel.
Noten kun je weglaten of vervangen door zaden en pitten.
Ik heb hem net gemaakt en hij was best prima. Maar voor een kha apple crumble vind ik hem ook vrij hoog in de koolhydraten… Is hier nog iets te vervangen?
een portie bevat misschien iets meer koolhydraten, maar ook gezonde vitamines. En zolang je dit niet elke dag eet, kun je dit prima een keer toepassen.