Wil je gratis keto proberen en tot 2 kilo per week verliezen?
Gevulde paprika met fetakaas
- Diner
-
1
- 20g koolhydraten

Voeg toe aan favorieten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de paprika in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.
- Doe de feta, ei, munt en sambal in een kom en meng goed met een vork.
- Vul de paprikahelften met de feta-kaasvulling en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak ze in 15 minuten goudbruin in de oven.
- Maak een salade van de rucola, tomaat en olijven.
- Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
- Serveer samen met de gevulde paprika.
Voedingswaarden
Voedingswaarden
Gevulde paprika met fetakaas
Hoeveelheid per portie
Calories 535
Calories from Fat 342
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet 38g54%
Verzadigd vet 22g110%
Sodium 1804mg78%
Potassium 884mg25%
Koolhydraten 20g8%
Vezels 5g21%
Suiker 9g10%
Eiwit 30g60%
Vitamine A 6822IU310%
Vitamine B12 3mg107%
Vitamine C 177mg236%
Calcium 865mg87%
IJzer 3mg19%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma
Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij volledig uitgewerkte weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes. Ontvang online support van onze afslank coach. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
-
140.000+
Mensen gingen je voor
-
90+
Koolhydraatarme Recepten
-
250
Tips & Snacks
-
100%
Afslank Garantie (geld terug)
Rate dit recept
Een lekker recept. Ik vond het wel een beetje veel feta en heb daarom de helft vervangen voor vegetarisch gehakt. De olijven door de sla gedaan want die hield ik over. Die zag ik nergens meer terug in het recept.
Goed om te lezen dat het lekker was! Dankjewel ook voor de feedback:) De olijven mogen inderdaad door de salade, dat staat inmiddels ook zo in de omschrijving.
De vulling is heel lekker maar de paprika is heel hard. Als jullie daar nog iets op weten dan is het best lekker
Hey Trix, leuk dat je met ons meekookt!
Ik heb nog nooit gehad dat mijn paprika hard word, maar ik weet wel dat als ik de paprika in aluminiumfolie inpak ik al het vocht goed erin houd en het dan extra zacht en smeuïg word. Dikke tip!