Gevulde paprika met fetakaas

  • Diner
  • 1
  • 21g koolhydraten
gevulde paprika met fetakaas recept 21g Voeg toe aan verzameling
Voeg toe aan favorieten

Rate dit recept

Bedankt voor je rating!

Ingrediënten

  • 1 paprika groen
  • 150 gram fetakaas
  • 5 groene olijven ontpit en gehakt
  • 1 ei
  • 0.25 el munt gedroogd
  • 0.5 tl sambal
  • 50 gram rucola
  • olijfolie
  • zout en peper
  • 1 tomaat in stukjes

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de paprika in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.
  • Doe de feta, ei, munt en sambal in een kom en meng goed met een vork.
  • Vul de paprikahelften met de feta-kaasvulling en leg ze in een ovenschaal of bakplaat. Bak ze 20 minuten in de oven of goudbruin aan de bovenkant.
  • Maak een salade van de rucola en tomaat aangemaakt met de olijfolie en zout en peper. Serveer dit bij de gevulde paprika.
Voedingswaarden
Voedingswaarden
Gevulde paprika met fetakaas
Hoeveelheid per portie
Calories 560 Calories from Fat 360
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet 40g57%
Koolhydraten 21g8%
Eiwit 30g60%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.

 

3.94 van 199 stemmen
Print

Gevulde paprika met fetakaas

Gang Diner
Keuken Mediterranean
Keyword groente uit de oven, ovenschotel, paprika
dieet glutenvrij, koolhydraatarm, suikervrij, vegetarisch
tijd <60 minuten
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties 1
Caloriën 560 kcal
Auteur Niels Bosman

Ingrediënten

  • 1 paprika groen
  • 150 gram fetakaas
  • 5 groene olijven ontpit en gehakt
  • 1 ei
  • 0.25 el munt gedroogd
  • 0.5 tl sambal
  • 50 gram rucola
  • olijfolie
  • zout en peper
  • 1 tomaat in stukjes

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

  2. Snijd de paprika in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.

  3. Doe de feta, ei, munt en sambal in een kom en meng goed met een vork.

  4. Vul de paprikahelften met de feta-kaasvulling en leg ze in een ovenschaal of bakplaat. Bak ze 20 minuten in de oven of goudbruin aan de bovenkant.

  5. Maak een salade van de rucola en tomaat aangemaakt met de olijfolie en zout en peper. Serveer dit bij de gevulde paprika.

Voedingswaarden
Gevulde paprika met fetakaas
Hoeveelheid per portie
Calories 560 Calories from Fat 360
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet 40g57%
Koolhydraten 21g8%
Eiwit 30g60%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Niels Bosman

Grondlegger van de Makkelijk Afvallen methode. Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig mogelijk leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we we dagelijks inspireren met onze programma's.

Rate dit recept

Bedankt voor je rating!

Dit vinden andere gebruikers van dit recept
  • Trix

    De vulling is heel lekker maar de paprika is heel hard. Als jullie daar nog iets op weten dan is het best lekker

    • Ovlot

      Hey Trix, leuk dat je met ons meekookt!
      Ik heb nog nooit gehad dat mijn paprika hard word, maar ik weet wel dat als ik de paprika in aluminiumfolie inpak ik al het vocht goed erin houd en het dan extra zacht en smeuïg word. Dikke tip!

Geef een antwoord

Niels boek Koolhydraatarm 50 Dagen Programma
Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma (fysiek boek)

Onze bestseller! Al meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Je krijgt weekmenu’s voor 7 weken. Met meer dan 150 overheerlijke koolhydraatarme recepten, snacks & tussendoortjes. Nu met 100% afslankgarantie, als jij na 50 dagen niet bent afgevallen, betaal ik je 100% je geld terug. Zonder vragen!

  • 99.000+

    Mensen gingen je voor

  • 150

    Koolhydraatarme Recepten

  • 250

    Tips & Snacks

  • 100%

    Afslankgarantie (geld terug)

Meer info