SUCCES!
De boodschappenlijst staat binnen 10 minuten in je inbox.
>>> Bekijk in de tussentijd deze speciale verrassing!
Zo kan jij in de zomer ook verantwoord snoepen, want dit ijs hoef je niet te laten staan! Dat wordt smullen.
Een echte ijsliefhebber? Dat komt mij bekent voor. Ik ben net zo erg en eet het liefst de hele dag door ijs op een warme zomerdag. Het smelt zo lekker op de tong en je hebt allerlei verschillende soorten. Maar is het wel zo gezond?
Wat is wijsheid? Ijs zo veel mogelijk laten staan of kan het geen kwaad? Als je een bolletje schepijs bij de plaatselijke ijsboer haalt, zit er inderdaad vrij veel toegevoegde suikers in die niet goed voor je zijn. Maar als je het zelf maakt, kan het al bijna geen kwaad meer. Gaan met die banaan. Sorry, munt!
Zelf je ijs maken? Goed idee! Als de zon schijnt is het altijd goed idee om ijsjes te eten, maar zelf maken is natuurlijk veel lekkerder en het hoeft niet moeilijk te zijn. Hoewel een ijsmachine het een stuk makkelijker zou maken, kan het ook gewoon zonder. Mits je de boel een beetje in de gaten houdt!
Heb jij na dit artikel nog meer zin gekregen in ijs? Probeer dan ook dit pecan bananenijs of deze typische zomerse waterijsjes.
Dat snap ik! En het is bewezen dat het veel effectiever is als je het samen doet. Meld je daarom direct even aan bij de Samen Slank Community! Dan profiteer jij net als 1200+ enthousiaste vrouwen van de ultieme stok achter de deur. Nu proberen voor SLECHTS €1,00
Leden en ervaringen
Elke week een nieuw weekmenu
Berichten per week
Reacties per week
Rate dit recept
Dit recept heeft nog geen rating. Deel jij als eerste jouw mening? Vertel aan andere bezoekers hoe smakelijk jij dit recept vindt.