Scrambled eggs met mozzarella
- Lunch
-
1 persoon
- 3g koolhydraten
Ingrediënten
- 2 eieren
- 1/2 el creme fraiche
- paar takjes bieslook
- 1/2 bolletje mozzarella
- 1 tl paprikapoeder
Instructies
- Snijd de bieslook fijn en ‘trek’ de mozzarella los tot je kleine stukjes hebt.
- Klop de eieren los in een kom.
- Voeg de paprikapoeder en bieslook toe.
- Verhit wat olie of boter in een koekenpan en doe de eieren erin.
- Zodra het ei een klein beetje begint te stollen doe je de crème fraîche en mozzarella erbij.
- Roer met je spatel het ei los tot je stukjes gestold ei hebt.
- Laat nog even opwarmen en serveer direct.
Voedingswaarden
Tips
Scrambled eggs gezond?
Scrambled egg is niet heel veel meer dan het Hollandse roerei. Maar dat maakt natuurlijk niet uit! Het is toch nét even anders. Wat romiger en zachter. Daarnaast zijn ze ontzettend snel klaar, en heb je voordat je het weet wat lekkers op tafel staan.
Vooral in Engeland zijn de scrambled eggs populair. Het lijkt dan ook vast onderdeel van een english breakfast (of lunch). Maak de eieren voor bij het paasontbijt of tijdens de brunch!

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma (fysiek boek)
Onze bestseller! Al meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Je krijgt weekmenu’s voor 7 weken. Met meer dan 150 overheerlijke koolhydraatarme recepten, snacks & tussendoortjes. Nu met 100% afslankgarantie, als jij na 50 dagen niet bent afgevallen, betaal ik je 100% je geld terug. Zonder vragen!
-
99.000+
Vrouwen gingen je voor
-
150
Koolhydraatarme Recepten
-
250
Tips & Snacks
-
100%
Afslankgarantie (geld terug)
Rate dit recept
Dit vinden andere gebruikers van dit recept
Kun je ook Griekse yoghurt gebruiken i.p.v. crème fraîche?
Heb ik nog niet getest dus ik zou zeggen probeer het 🙂