SUCCES!
De boodschappenlijst staat binnen 10 minuten in je inbox.
>>> Bekijk in de tussentijd deze speciale verrassing!
Italiaans op z'n ketogeen!
Gratis Download: Keto Dagmenu
Vet verbranden met ketogene recepten? Vul hieronder je naam en e-mail in, zodat ik de PDF met gratis keto recepten naar je toe kan sturen.
Wij houden van een rijke, vullende lasagne. Maar ja, die pasta! Niet zo koolhydraatarm als we dat graag zouden willen. Gelukkig hebben we daar iets op bedacht…deze keto rakker; lasagne spinazie.
Genieten van lekker eten en gegarandeerd afvallen 🙂 Klinkt verrukkelijk, toch? Doe vandaag nog mee, klik hier voor de 50 dagen keto challenge!
Nou, dat begint bij:
Bij deze lasagne spinazie doen we dat met spitskoolbladeren. Kool is van nature koolhydraatarm. Daarom past het prima binnen een koolhydraatarm of keto dieet. De bladeren zorgen ervoor dat deze lasagne spinazie toch die heerlijke lagen behoudt.
En als bonus hebben we ook nog wat spinazie tussen de lagen verstopt, voor een extra dosis ijzer (bron).
Lasagne smaakt het lekkerste vers uit de oven, bubbelend en wel. Toch niet alles op? Deze lasagne spinazie blijft tot wel 5 dagen goed in koelkast. Je kunt ‘m ook invriezen! Ideaal om later nog eens van te genieten of om mee te nemen naar het werk als overheerlijke lunch 🙂
Hoe lekker is dat!? Eten wat je altijd al wilde eten (zoals lasagne spinazie ;)), maar dan zonder alle onnodige koolhydraten. Én je verliest ook nog eens die hardnekkige kilo’s rondom je buik en heupen. Nou… ik teken ervoor!
Wil je zeker weten dat je in ketose blijft en dus afvalt? Bekijk hier de 50 dagen keto challenge.
Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij volledig uitgewerkte weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes. Ontvang online support van onze afslank coach. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
Mensen gingen je voor
Koolhydraatarme Recepten
Tips & Snacks
Afslank Garantie (geld terug)
Rate dit recept
Vandaag heb ik keto lasagne spinazie en gehakt gemaakt. Het is was heerlijk bedankt niels bosman van je recept.