Keto Lasagne Spinazie en Gehakt
Daag koolhydraatbom, hallo rijke en romige Italiaanse lasagne! Boordevol groenten en gezonde voedingstoffen. Én helemaal keto proof.
Diner
6
55 min.
8.3 G Koolhydraten
kCal
347
Koolhydraten
8.3 G
Vetten
22.5 G
Eiwitten
26.2 G

Italiaanse 3 kazen lasagne
Meer resultaat nodig?
Ontdek enkele van onze premium boeken & programma’s
Laat gratis recepten je motiveren, maar bereik resultaat met onze bewezen methodes.

30€ SHOPPEN
60€ KRIJGEN
BETER WORDT HET NIET
Klinkt bijna illegaal. Maar tot 31 juli mag het. Koop eender welke mix van boeken, e-books of programma’s
🎁 En je krijgt een supplementenpakket cadeau t.w.v. €30
Ingrediënten
1 gele ui
2 teentjes knoflook
1 el olijfolie
300 g mager rundergehakt
400 g tomatenblokjes blik
2 tl Italiaanse kruiden
400 g spitskool
320 g ricotta
40 g Parmezaanse kaas
1 ei
100 g spinazie
80 g mozzarella geraspt
Instructies
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
Fruit ui en knoflook in een koekenpan met olijfolie.
Voeg het gehakt toe en rul in circa 5 minuten bruin.
Voeg de tomatenblokjes, Italiaanse kruiden, zout en peper toe.
Laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen.
Haal de bladeren van de kool en snijd de wortel weg.
Kook de bladeren circa 1 minuut, giet af en dep goed droog.
Meng ricotta, 30 gram Parmezaanse kaas en ei.
Bouw de lasagne zoals hieronder beschreven.
Instructies lasagne bouwen:
Begin met een laagje spitskool bladeren (½ van de bladeren).
Verdeel de helft van het gehaktmengsel erover.
Bedek met een laag spinazie.
Verdeel de helft van de ricotta-kaasmix er overheen.
Beleg met de overgebleven spitskoolbladeren, gehaktmengsel en ricotta-kaasmix.
Bestrooi met mozzarella en de overgebleven Parmezaanse kaas.
Bak de lasagne in 20-25 goudbruin.

30€ SHOPPEN
60€ KRIJGEN
BETER WORDT HET NIET
Klinkt bijna illegaal. Maar tot 31 juli mag het. Koop eender welke mix van boeken, e-books of programma’s
🎁 En je krijgt een supplementenpakket cadeau t.w.v. €30
Ingrediënten
1 gele ui
2 teentjes knoflook
1 el olijfolie
300 g mager rundergehakt
400 g tomatenblokjes blik
2 tl Italiaanse kruiden
400 g spitskool
320 g ricotta
40 g Parmezaanse kaas
1 ei
100 g spinazie
80 g mozzarella geraspt
Instructies
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
Fruit ui en knoflook in een koekenpan met olijfolie.
Voeg het gehakt toe en rul in circa 5 minuten bruin.
Voeg de tomatenblokjes, Italiaanse kruiden, zout en peper toe.
Laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen.
Haal de bladeren van de kool en snijd de wortel weg.
Kook de bladeren circa 1 minuut, giet af en dep goed droog.
Meng ricotta, 30 gram Parmezaanse kaas en ei.
Bouw de lasagne zoals hieronder beschreven.
Instructies lasagne bouwen:
Begin met een laagje spitskool bladeren (½ van de bladeren).
Verdeel de helft van het gehaktmengsel erover.
Bedek met een laag spinazie.
Verdeel de helft van de ricotta-kaasmix er overheen.
Beleg met de overgebleven spitskoolbladeren, gehaktmengsel en ricotta-kaasmix.
Bestrooi met mozzarella en de overgebleven Parmezaanse kaas.
Bak de lasagne in 20-25 goudbruin.

30€ SHOPPEN
60€ KRIJGEN
BETER WORDT HET NIET
Klinkt bijna illegaal. Maar tot 31 juli mag het. Koop eender welke mix van boeken, e-books of programma’s
🎁 En je krijgt een supplementenpakket cadeau t.w.v. €30
Tips!
Wij houden van een rijke, vullende lasagne. Maar ja, die pasta! Niet zo koolhydraatarm als we dat graag zouden willen. Gelukkig hebben we daar iets op bedacht...deze keto rakker; lasagne spinazie.
Genieten van lekker eten en gegarandeerd afvallen :) Klinkt verrukkelijk, toch? Doe vandaag nog mee, klik hier voor de 50 dagen keto challenge!
Waarom is deze lasagne spinazie keto?
Nou, dat begint bij:
de koolhydraatbom 'lasagnebladeren' vervangen.
Stop er koolhydraatarm producten voor in de plaats.
Bij deze lasagne spinazie doen we dat met spitskoolbladeren. Kool is van nature koolhydraatarm. Daarom past het prima binnen een koolhydraatarm of keto dieet. De bladeren zorgen ervoor dat deze lasagne spinazie toch die heerlijke lagen behoudt.
En als bonus hebben we ook nog wat spinazie tussen de lagen verstopt, voor een extra dosis ijzer (bron).
Hoe lang blijft deze keto lasagne spinazie goed?
Lasagne smaakt het lekkerste vers uit de oven, bubbelend en wel. Toch niet alles op? Deze lasagne spinazie blijft tot wel 5 dagen goed in koelkast. Je kunt ‘m ook invriezen! Ideaal om later nog eens van te genieten of om mee te nemen naar het werk als overheerlijke lunch :)
Afvallen met lasagne, taco's, chocolademousse...
Hoe lekker is dat!? Eten wat je altijd al wilde eten (zoals lasagne spinazie ;)), maar dan zonder alle onnodige koolhydraten. Én je verliest ook nog eens die hardnekkige kilo's rondom je buik en heupen. Nou... ik teken ervoor!
Dit is een van de succesfactoren voor makkelijk afvallen. Ontdek hier hoe de 50 dagen keto challenge Angelique hielp bij het behalen van méér gewicht dan ze voor ogen had. Succes!

Eten dat je lichaam rust geeft – en vet laat verdwijnen
Altijd moe, opgeblazen of snel weer honger?
Je lijf heeft een reset nodig.
Met dit gratis Keto Weekmenu geef je je lichaam wat het écht nodig heeft: rust, vetverbranding en verzadiging.
✔️ Minder stress, meer energie
✔️Weg met schommelende suikerspiegel
✔️Lekker eten zonder schuldgevoel
Tips!
Wij houden van een rijke, vullende lasagne. Maar ja, die pasta! Niet zo koolhydraatarm als we dat graag zouden willen. Gelukkig hebben we daar iets op bedacht...deze keto rakker; lasagne spinazie.
Genieten van lekker eten en gegarandeerd afvallen :) Klinkt verrukkelijk, toch? Doe vandaag nog mee, klik hier voor de 50 dagen keto challenge!
Waarom is deze lasagne spinazie keto?
Nou, dat begint bij:
de koolhydraatbom 'lasagnebladeren' vervangen.
Stop er koolhydraatarm producten voor in de plaats.
Bij deze lasagne spinazie doen we dat met spitskoolbladeren. Kool is van nature koolhydraatarm. Daarom past het prima binnen een koolhydraatarm of keto dieet. De bladeren zorgen ervoor dat deze lasagne spinazie toch die heerlijke lagen behoudt.
En als bonus hebben we ook nog wat spinazie tussen de lagen verstopt, voor een extra dosis ijzer (bron).
Hoe lang blijft deze keto lasagne spinazie goed?
Lasagne smaakt het lekkerste vers uit de oven, bubbelend en wel. Toch niet alles op? Deze lasagne spinazie blijft tot wel 5 dagen goed in koelkast. Je kunt ‘m ook invriezen! Ideaal om later nog eens van te genieten of om mee te nemen naar het werk als overheerlijke lunch :)
Afvallen met lasagne, taco's, chocolademousse...
Hoe lekker is dat!? Eten wat je altijd al wilde eten (zoals lasagne spinazie ;)), maar dan zonder alle onnodige koolhydraten. Én je verliest ook nog eens die hardnekkige kilo's rondom je buik en heupen. Nou... ik teken ervoor!
Dit is een van de succesfactoren voor makkelijk afvallen. Ontdek hier hoe de 50 dagen keto challenge Angelique hielp bij het behalen van méér gewicht dan ze voor ogen had. Succes!

Eten dat je lichaam rust geeft – en vet laat verdwijnen
Altijd moe, opgeblazen of snel weer honger?
Je lijf heeft een reset nodig.
Met dit gratis Keto Weekmenu geef je je lichaam wat het écht nodig heeft: rust, vetverbranding en verzadiging.
✔️ Minder stress, meer energie
✔️Weg met schommelende suikerspiegel
✔️Lekker eten zonder schuldgevoel

Claudia Smet
Bezieler van Makkelijk Afvallen
Met haar jarenlange ervaring en passie voor voeding inspireert ze dagelijks duizenden mensen om gezonder te leven. Dankzij haar duidelijke aanpak en de toegankelijke recepten van Makkelijk Afvallen hebben we al meer dan 150.000 mensen geholpen om niet alleen blijvend af te slanken, maar ook hun energie, bloedsuiker en algemene gezondheid te verbeteren.
Claudia gelooft dat goede voeding méér is dan een getal op de weegschaal — het is de basis voor een krachtig, gelukkig en veerkrachtig leven. Haar missie: jou motiveren om elke dag bewuste keuzes te maken, zonder in te boeten op smaak of plezier.