Weten wat je moet eten om af te vallen?

Weten wat je moet eten om af te vallen?
Krijg je persoonlijke weekmenu in de Makkelijke Maaltijd Planner en verlies gratis je eerste kilo's.
Doe mee voor ā¬0,00
Rate dit recept
Bedankt voor je rating!
Gezonde champignonsoepĀ goed voor je? Nou en of! Het is een heerlijk opwarmertje voor op een gure herfstmiddag!
Deze champignonsoep wordt niet gemalen, dus er zitten nog grove stukken champignon en ui in. Hierdoor behoudt de soep een lekkere bite! Voor deze soep zijn witte champignons gebruik (die in het blauwe bakje uit de supermarkt) en dat is niet voor niets. Deze champignons zijn namelijk ware supergroenten! Ze zitten vol met mineralen als kalium en fosfor. Daarnaast bevatten ze vitaminen als B2, B3 en B11. Vitamines B activeren de natuurlijke energie in het lichaam en zijn belangrijk voor onze stofwisseling.
Maar dat is niet alles! Champignons bevatten ook veel antioxidanten als mangaan, zink en seleen wat goed is voor onze gezondheid. En tot slot is deze groente ook nog vet- en zoutvrij. Genoeg redenen om de champignon te bekronen tot supergroente!
De champignonsoep bestaat voornamelijk uit, je raadt het al, champignons. Voeg wat knoflook, een bouillon blokje en ui toe voor meer smaak.
Voedingswaarden per portie:
Wil jij weten wat MA soepen top 10 is? Wij hebben ze voor je samengevat in dit artikel.
Deze gezonde romige champignonsoep is een heerlijk opwarmertje voor op een gure herfstmiddag! Lekker met een stukje koolhydraatarm brood om mee te dippen š
Snijd de ui in kleine stukjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Doe de olijfolie in een koekenpan en fruit hier de ui en knoflook in. Doe de champignons erbij en bak even mee. Voeg daarna de slagroom toe en laat het pruttelen op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper.
Kook ondertussen het water en voeg het bouillonblokje toe. Doe de bouillon na een paar minuten bij de champignons en meng goed door.
Garneer met wat vers gesneden rozemarijn
Je hebt nu een romige soep met stukjes champignons. Eventueel kun je de staafmixer pakken en de champignons fijn blenden maar wij vinden hem zo het lekkerst!
Grondlegger van de Makkelijk Afvallen methode. Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig mogelijk leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we we dagelijks inspireren met onze programma's.
Vandaag een recept voor heerlijke gezonde wafels. Van deze wafels mag lekker snoepen.
Een heerlijke stoofschotel, dit keer met linzen en veel groenten
Zin in een makkelijk gezond gerecht? Gevulde pompoen!
Heb jij al eens avocadosoep gemaakt? Maak een extra…
Een heerlijke groene smoothie voor op een Lazy sunday
Pannenkoeken eten tijdens je koolhydraatarme dieet? No problemo met…
Hierbij een heerlijk knolselderij recept: knolselderijsoep met mosterd! LekkerĀ fris, romig Ć©n vooral erg vullend!
Aspergeseizoen? Tijd voor een groene asperge salade!
Kan jij die heerlijke cinnamon rolls ook niet weerstaan?…
Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij flexibele weekmenu’s, recepten en kant-en-klare boodschappenlijstjes. Houd je successen bij in de gratis habit tracker. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
Mensen gingen je voor
Nieuwe Afslank Recepten
Tips & Snacks
Afslank Garantie (geld terug)
Krijg je persoonlijke weekmenu in de Makkelijke Maaltijd Planner en verlies gratis je eerste kilo's.
Doe mee voor ā¬0,00
Weten wat je moet eten om af te vallen?
Ontdek het gemak van persoonlijke weekmenu's en start met afvallen.
Ontdek het gemak van persoonlijke weekmenu's en start met afvallen.
Vul hieronder je naam en e-mail in en krijg direct GRATIS toegang tot de 10 afslank recepten...
(Het is 100% gratis en privƩ)
Rate dit recept
dit ziet er geweldig lekker uit.
Ik ga deze champignonsoep zeker een keer maken š
met slagroom bedoel je dan de slagroom uit een spuitbus ?
Hoi Johan, we bedoelen dan de onbewerkte slagroom die nog niet opgeklopt is
Is deze soep in te vriezen?
de soep is in te vriezen. Het beste resultaat krijg je als je de soep invriest nadat het is gepureerd met de staafmixer. Dat ontdooit gelijkmatiger en maakt de soep lekkerder na het opwarmen
hoe bereid ik deze soep?
de bereidingswijze is nu toegevoegd