Detox ervaring van Daniëlle “Ik barst van de energie en 4 kg lichter…”

Vandaag zetten we Daniëlle Bloedjes in het zonnetje. Zij deelde vol enthousiasme met ons haar detox ervaring.

  1. Leestijd 4 min
  2. 14 11 2019
Deel dit bericht
Detox ervaring review

Niels en Daniëlle waren geen vreemden voor elkaar. Via de community was zij al aardig op de hoogte van de positieve effecten van koolhydraatarm eten en de kracht van de combinatie met een detox ervaring.

Als ik niet goed voor mijzelf zorg, zorg ik dus ook niet goed voor mijn kinderen.

Detox proberen… why not?

Toen er een advertentie voorbij kwam dacht ze “Why not?!” En soms is dat de beste reactie. Je weet pas wat het resultaat van een actie is nadat je de actie hebt gedaan. Dus why not! Zeker met de niet goed geld terug garantie van Ma kan je rustig een gokje wagen.

Vol goede moed ging Daniëlle aan de slag. Wat haar opviel was de enorme hoeveelheid goede en gezonde boodschappen die ze in huis haalde. Zoveel groente, dat was wel een beetje overweldigend. Maar misschien was de gedachte dat ze normaal gesproken dus niet zo gezond at, nog wel overweldigender. Als ik niet goed voor mijzelf zorg, zorg ik dus ook niet goed voor mijn kinderen.

Energie als resultaat van de detox kuur

Voor Daniëlle is het effect van de detox kuur behoorlijk positief geweest. Het geeft haar een enorme kick om voeding te halen uit zoveel gezonde producten. Een koelkast vol gezonde producten is schitterend.

En, zoals beloofd, geven al die vezels, vitaminen en mineralen een berg aan energie. Dat is ook kicken. Maar, vertrouwt Daniëlle ons toe, in de avond is het wel een beetje zwaar. Dan is de energie op. Gelukkig is de suikerbehoefte behoorlijk gedaald, dus met trots vertelt ze ons dat er niet gesnoept is. Way to go, Daniëlle!

Wel is er 1 cappuccino en 1 wijntje gedronken. Dat is natuurlijk niet iets om je voor te schamen. Bovendien wijst de weegschaal al minus 4,4 kilo aan. En dat in 1 week.

Ontgiften in combinatie met koolhydraatarm

Dit programma wat Daniëlle gevolgd heeft werkt heel goed in combinatie met een koolhydraatarm dieet. Een lichaam wat ontdaan is van gifstoffen valt nu eenmaal makkelijker af. Daarnaast werkt het enorm motiverend om in de eerste weer al zoveel gewicht te verliezen. Na zo’n detox ervaring houd je een dieet makkelijker vol.  

“Ik vind het een kado aan mezelf, dus ik raad het ook anderen aan.”

Nieuwe ervaringen

Nu volgt Daniëlle het 50 dagen programma en is zij actief in onze Samen Slank Community. Haar streven is om stabiel te blijven rond 65 kilo. Wij hebben alle vertrouwen dat gaat lukken!

Haar lievelingsrecept is de gegrilde groente en ze haalt veel plezier uit het zelf bakken van Kha brood. Wel twijfelt ze over de hoeveelheid eieren in het programma. “Wat ik wel lastig vind de vele eieren, kan nog niet helemaal nagaan of m’n lichaam daar goed op reageert.

Zo’n Detox ervaring iets voor jou?

Als jij je nu afvraagt, is deze detox ervaring iets voor mij, heeft Daniëlle wel een antwoord voor je. “Ik vind het een kado aan mezelf, dus ik raad het ook anderen aan. Heb al een stuk of 6 mensen naar Ma doorgestuurd”.

Wil jij net Daniëlle blaken van gezondheid en kan je wel een extra shotje energie gebruiken? Bekijk dan in elk geval even ons programma.

WHY NOT? 😉

Trots staat de nieuwe Daniëlle met haar dochter op de foto.

Beoordeel dit artikel!

Slecht artikel Super artikel
Niels Bosman

Grondlegger van de Makkelijk Afvallen methode. Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig mogelijk leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we we dagelijks inspireren met onze programma's.

In 1 week je lichaam ontgiften!
7 Daagse Smoothie Detox Plan

Geef een reactie