Een lekker vegetarisch recept die je zo op tafel hebt staan. In deze bloemkoolschotel zit een verzameling heerlijke en gezonde groenten. Een verantwoorde keuze dus!
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was de bloemkool en snijd in kleine roosjes.
Was vervolgens de courgette en snijd in dunne plakken van ongeveer 0,5 cm.
Haal de schil van de bieten en snijd ook in dunne plakjes van ongeveer 0,5 cm.
Haal ook de schil van de ui en snijd in kleine stukjes.
Kook de bloemkool in heet water tot de roosjes beetgaar zijn.
Neem een ovenschaal en verdeel hier de groentes over.
Besprenkel rijkelijk met olijfolie en breng op smaak met oregano, zout en peper.
Hussel alles goed door elkaar, zodat de kruiden en olijfolie goed verspreid is.
Doe de ovenschaal 20 minuten in de oven.
Bestrooi de bloemkoolschotel 5 minuten voor tijd met de Parmezaanse kaas.
Serveer met de verse koriander.
Bloemkoolschotel uit de oven , een Recept van MakkelijkAfvallen.nl