In een grote koekenpan, verhit je een eetlepel van de olie op middelhoog vuur. Voeg 1 fijngehakte teentje knoflook en de gedroogde basilicum toe.
Na ongeveer 1 minuut voeg je de kip toe en roer alles door elkaar. Bak zo'n 5-7 minuten tot de kipfilet gaar is.
Doe de kip samen met de overtollige olie in een grote kom.
Rooster de pijnboompitten in een kleine koekenpan zonder olie. Ongeveer 1-2 minuten op middelmatig vuur tot ze goudbruin zijn (pas op dat ze niet aanbranden!)
Voeg nu alle ingrediënten samen in de grote kom en meng tot je een mooie kip pesto mix hebt.
Leg een volkoren wrap op een schone ondergrond en schep 1/6 van de kip pesto in de wrap en verdeel.
Pak een grote koekenpan en voeg de helft van de kokosolie toe. Bak de wraps op middelhoog vuur goudbruin (3-4 minuten) en besprenkel de andere kant met de overgebleven kokosolie.
Vervolgens bak je de andere kant goudbruin in 3-4 minuten. Snijd ze in tweeën en serveer.
Voedingswaarden
Gegrilde kip pesto wraps
Hoeveelheid per portie
Calories 325Calories from Fat 144
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet 16g23%
Verzadigd vet 5g25%
Sodium 414mg18%
Potassium 184mg5%
Koolhydraten 23g9%
Vezels 3g13%
Suiker 2g2%
Eiwit 19g38%
Vitamine A 355IU16%
Vitamine C 3.9mg5%
Calcium 157mg16%
IJzer 1.8mg11%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.