Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Koolhydraatarme andijvie stamppot 2.0
Ooit gedacht dat je een traditioneel hollands gerecht ook koolhydraatarm kunt eten? Wij hebben de aardappels vervangen voor bloemkool en pompoen. Onze andijvie stamppot 2.0 is geboren en wij vinden hem heel erg lekker!
tijd
<30 minuten
Voorbereidingstijd
10
minuten
Bereidingstijd
15
minuten
Totale tijd
25
minuten
Porties
1
Auteur
Niels Bosman
Ingrediënten
150
gram
bloemkool
35
gram
wortel
100
gram
flespompoen
40
gram
andijvie
25
gram
spekjes
snufje kaneel
snufje kerrie
zout en peper
Instructies
Snij en was de groenten. Kook deze in 10 minuten gaar.
Bak in de tussentijd de spekjes uit met een snufje kaneel en kerrie.
Giet de groenten af en stamp deze samen met de rauwe andijvie en voeg de spekjes met vet toe. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Serveer het eventueel met een rookworst. Eet smakelijk!