Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Kip cordon bleu
Maak jij ook weleens cordon bleu? Deze cordon bleu heeft een jasje van oud koolhydraatarm brood en een lekkere ham-kaasvulling. Eet smakelijk!
Gang
Diner
Keuken
Hollands
tijd
<30 minuten
Voorbereidingstijd
1
minuut
Bereidingstijd
15
minuten
Totale tijd
16
minuten
Porties
2
personen
Caloriën
502
kcal
Auteur
Niels Bosman
Ingrediënten
1
kipfilet
2
plakken
kaas
2
plakken
ham
1
ei
3
sneetjes
oud brood
koolhydraatarm
2
el
olijfolie
2
satéprikkers
Instructies
Verwarm de oven voor op 50 graden.
Scheur het brood in stukken en leg in een ovenschaal.
Plaats de ovenschaal 60 minuten in de oven.
Verkruimel na 60 minuten het krokante brood in een keukenmachine tot paneermeel.
Neem de kipfilet en dep beide kanten droog met wat keukenpapier.
Snijd nu de kipfilet in de lengte doormidden.
Leg op beide filets een plakje kaas en een plakje ham.
Rol ze allebei op en zet vast met een satéprikker.
Rol ze vervolgens door het ei en door het paneermeel.
Doe een beetje olijfolie in de koekenpan en bak hierin de stukken vlees.
Notities
[nutrition-label]
Voedingswaarden
Kip cordon bleu
Hoeveelheid per portie
Calories
502
Calories from Fat 297
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet
33g
47%
Koolhydraten
2g
1%
Eiwit
46g
92%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.