Maak je eigen gerecht! Heb je nog andere groenten over? Ook dat kun je verwerken in je tajine. Breng op smaak met veel kruiden en je zet een heerlijk gerecht op tafel!
Snijd de ui in ringen en de bleekselderij en courgette in stukjes.
Zet de tajine op laag vuur met een beetje olijfolie.
Fruit hierin de ui.
Doe er de overige groenten bij en schenk er de bouillon over.
Maak een mengsel van knoflook, paprikapoeder, dille en komijn en een klein beetje citroensap. Dep de kabeljauw droog met een stukje keukenpapier en wrijf in met het mengsel.
Doe ook de vis in de tajine en laat deze met de deksel op de pan 2 uur stoven op laag vuur.
Notities
[nutrition-label]
Voedingswaarden
Vistajine met groenten
Hoeveelheid per portie
Calories 70
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Sodium 111mg5%
Potassium 324mg9%
Koolhydraten 14g5%
Vezels 1g4%
Suiker 9g10%
Eiwit 2g4%
Vitamine A 220IU10%
Vitamine C 16.7mg22%
Calcium 33mg3%
IJzer 0.6mg4%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.