Door de koolhydraatrijke tacos te vervangen met kool en sla past dit heerlijke Mexicaanse gerecht perfect binnen een keto dieet. Viva Mexico!
Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan op hoog vuur. Bak de halloumi goudbruin. Haal uit de pan en laat afkoelen.
Voeg nog een eetlepel olijfolie toe aan de koekenpan en verhit. Voeg het rundergehakt toe en bak goudbruin.
Voeg de knoflook, komijnpoeder en gerookte paprikapoeder toe. Bak ongeveer 30 seconde mee en zet daarna het vuur uit.
Voeg de fijngesneden bosui en rode peper toe en roer goed om.
Pureer avocado, koriander, yoghurt en het sap van de limoen toe in een blender of keukenmachine tot een glad geheel.
Begin met de geraspte of fijngesneden witte kool en gescheurde baby romaine sla.
Vul de kom daarna aan met het gehakt, de halloumi blokjes en groentes.
Garneer met dressing.
Mexicaanse Keto Taco Bowl met Gehakt , een Recept van MakkelijkAfvallen.nl