Deze keto broccoli met een boterzachte Hollandaise saus is de perfecte combo bij een sappig biefstukje. Gezond en ontzettend lekker!
Verwarm de oven voor op 200°C.
Breng de biefstuk op smaak met zout en peper.
Verhit kokosolie in een ovenvaste koekenpan op hoog vuur. Zorg dat de kokosolie heel heet is en schroei de biefstuk aan elke kant dicht.
Bak de biefstuk in de koekenpan in de oven 1-2 minuten per kant. Je kunt naar wens de biefstuk meer of minder doorbakken.
Kook de broccoli in een pan met kokend water en een snuf zout in ongeveer 2 minuten beetgaar. Laat daarna goed uitlekken.
Haal de koekenpan uit de oven. Laat de biefstuk 4-5 minuten rusten. Verpak de biefstuk daarbij ruim in aluminiumfolie. Hierdoor behoud je de vleessappen en blijft je biefstukje heerlijk mals.
Verhit een eetlepel boter in de koekenpan. Voeg de biefstuk toe zodra de boter begint te schuimen. Bak de biefstuk 20 seconden per kant terwijl je de boter er continu overheen lepelt.
Haal de biefstuk uit de pan en snijd in dunne plakken.
Serveer de broccoli met de biefstuk en Hollandaise saus.
Keto Broccoli met Romige Saus en Biefstuk , een Recept van MakkelijkAfvallen.nl