Kleurrijke buddha bowl gevuld met geitenkaas salade en balsamico dressing. Complete maaltijd met zoete aardappel, wilde rijst en bietjes.
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Schil ondertussen de bieten en snijd ze in dobbelsteentjes en was de zoete aardappels en snijd deze in dunne reepjes.
Leg de zoete aardappel en de bietjes op een stuk bakpapier op de bakplaat van de oven en besprenkel ze met zout en olie. Bak de groente 30 minuten in de oven. Kook ondertussen de rijst zoals op de verpakking.
Doe alle ingrediënten voor de dressing in de blender en mix alles.
Leg op een bord de fijngesneden boerenkool. Rangschik de zoete aardappel, bieten, rijst, nootjes, geitenkaas en bessen op de kool, zodat je nog wel wat groen ziet (zie plaatje). Garneer met de dressing.
Geitenkaas salade met balsamico dressing , een Recept van MakkelijkAfvallen.nl