Hier zijn wij enorm trots op! Alleen al bij de gedachten aan deze repen loopt het water me in de mond. En ze zijn nog gezond ook :) Dat wordt gegarandeerd genieten.
Breng alle ingrediënten samen in de keukenmachine. Pulseer tot de noten in grove stukken gehakt zijn. Controleer of alle ingrediënten egaal vermengd zijn. Maak eventueel af met een lepel.
Bekleed een bakblik met bakpapier en spatel het beslag erin. Goed verdelen en aandrukken in de randen en hoeken.
Verwarm de oven voor op 175 graden. Bak hierin de muesli tot het goud-bruin kleurt. Het mag niet aanbakken.
Haal de schaal uit de oven en laat afkoelen.
Haal na een uur de mueslireep uit de schaal door het bakpapier op te tillen. Laat volledig afkoelen en snijd in repen.
Breek de chocolade en voeg toe aan een kommetje.
Smelt in de magnetron op 950 Watt.
Giet te gesmolten chocolade over de mueslirepen.
Plaats een uur in de koelkast, zodat de chocolade kan uitharden.
Low carb muesli reep met noten en chocola , een Recept van MakkelijkAfvallen.nl