Weliswaar zonder broodje, maar daardoor zeker niet minder lekker of verzadigend! Probeer dit recept voor eggs Benedict. We zijn benieuwd hoe het je smaakt!
Breng een pan met ruim water aan de kook. Het moet minimaal 6cm hoog staan. Als het water licht borrelt zet je het voor middelhoog en ga je beginnen met het pocheren van je ei.
Draai met een lepel rondjes in het water net zolang tot een draaikolk in het midden ontstaat. Dit houdt het ei bij elkaar.
Handel snel en breek een ei precies in het midden van de draaikolk.
Wacht nu 5 minuten tot je eitje gegaard is. Niet meer in de pan roeren!
Leg ondertussen de plakken zalm op een bord waarop je het gerecht wilt serveren. Snijd ook de bieslook fijn.
Als het eerste ei klaar is herhaal je de stappen voor het tweede ei.
Als beide eieren klaar zijn leg je ze op de plakken zalm.
Garneer met hollandaisesaus en bieslook en een snufje zwarte peper.
Smakelijk!
Recept voor de lekkerste koolhydraatarme eggs Benedict , een Recept van MakkelijkAfvallen.nl