Eet jij weleens mosselen? Deze Thaise mosselen zijn ontzettend lekker. De mosselen zijn sneller klaar dan je misschien denkt en heerlijk op smaak gebracht met kokosmelk, limoen, koriander en Thaise curry pasta.
Maak de mosselen goed schoon met water en controleer of ze allemaal goed zijn.
Snijd de lente-uitjes in stukjes en de knoflook fijn.
Verwarm olijfolie in een ruime pan en bak hierin de lente-ui, knoflook en roerbakmix.
Meng de kokosmelk met chilipoeder, limoensap, koriander en curry pasta.
Leg de mosselen op het groentebedje en schenk hier het kokosmengsel over.
Kook de mosselen met de deksel op de pan op hoog vuur zo’n 6 tot 8 minuten.
Schud af en toe de pan, zodat de mosselen worden verdeeld.
Zitten er nog mosselen dicht? Verwijder die dan. De rest kun je lekker serveren!
Mosselen met Thaise Curry , een Recept van MakkelijkAfvallen.nl