Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Glutenvrij brood bakken
Zelf glutenvrij brood bakken. Lekker makkelijk in de broodbakmachine.
Gang
Brood
Keuken
Westers
Keyword
brood zonder gluten, koolhydraatarm
dieet
glutenvrij
tijd
>60minuten
Voorbereidingstijd
10
minuten
Totale tijd
3
uur
10
minuten
Porties
12
personen
Caloriën
260
kcal
Ingrediënten
45
gram
vloeibare margarine
1
theelepel
zout
425
ml
water
lauw-warm (37 graden)
1
zakje
gedroogde gist
dr Oetker gebruik ik altijd
500
gram
broodmix
naar keuze
1
theelepel
honing
Instructies
Doe alle ingrediënten in de broodbakmachine. Zorg dat je de gist als laatste toevoegt
Zet de broodbakmachine aan en wacht tot ie klaar is
In plakken snijden als het een beetje is afgekoeld en daarna invriezen
Notities
[nutrition-label]
Voedingswaarden
Glutenvrij brood bakken
Hoeveelheid per portie
Calories
260
Calories from Fat 207
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet
23g
33%
Verzadigd vet 2g
10%
Sodium
611mg
27%
Potassium
1mg
0%
Koolhydraten
10g
4%
Vezels 4g
17%
Suiker 2g
2%
Eiwit
9g
18%
Vitamine A
150IU
7%
Calcium
90mg
9%
IJzer
1.6mg
10%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.