Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Pangafilet met korst van parmezaan en citroen
Pangafilet is een populair, lekker visje en goed te combineren in je gerechten. Met deze citroen-parmezaankorst is-ie nóg lekkerder! :)
tijd
<60 minuten
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
20
minuten
Totale tijd
35
minuten
Porties
1
persoon
Caloriën
341
kcal
Ingrediënten
135
gram
Pangafilet
1
el
meel
volkoren
1
ei
losgeklopt
20
gram
paneermeel
volkoren
10
gram
parmezaan
10
gram
zwarte olijven
5
gram
peterselie
1/4
citroen
Instructies
Verwarm een oven voor op 200 graden.
Hak de olijven en peterselie in fijne stukjes.
Maak de vis goed droog met keukenpapier.
Meng de olijven, peterselie, Parmezaanse kaas, sap en schil van de citroen en het paneermeel door elkaar.
Doe het volkorenmeel en het ei in twee aparte schaaltjes.
Haal de vis eerst door het volkorenmeel en vervolgens door het ei.
Haal de vis daarna door het mengsel van paneermeel.
Vet een ovenschaal in met een klein beetje olie.
Doe de vis in de ovenschaal en bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden
Pangafilet met korst van parmezaan en citroen
Hoeveelheid per portie
Calories
341
Calories from Fat 126
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet
14g
20%
Verzadigd vet 5g
25%
Sodium
707mg
31%
Potassium
137mg
4%
Koolhydraten
19g
7%
Vezels 2g
8%
Suiker 2g
2%
Eiwit
33g
66%
Vitamine A
737IU
34%
Vitamine B12
1mg
36%
Vitamine C
21mg
28%
Calcium
180mg
18%
IJzer
2mg
13%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.