Bewaar een klein beetje gemalen kokos in een apart bakje (ongeveer 10 gram).
Kneed de gemalen kokos, het amandelmeel, de kokosolie, een drupje stevia, een beetje zout en de citroenrasp door elkaar.
Speel een beetje met de smaken. Wil je de bonbons iets zoeter hebben? Voeg dan nog een drupje stevia toe. Om de bonbons wat frisser te maken voeg je wat meer citroen toe.
Maak van het deeg 10 gelijke stukken en rol daar bolletjes van.
Rol de bolletjes door het restje gemalen kokos.
Laat ze nog wat opstijven in de koelkast.
Voedingswaarden
Bonbons met kokos en citroen
Hoeveelheid per portie
Calories 78Calories from Fat 72
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet 8g11%
Verzadigd vet 5g25%
Sodium 2mg0%
Potassium 6mg0%
Koolhydraten 2g1%
Vezels 1g4%
Suiker 1g1%
Eiwit 1g2%
Vitamine C 3.3mg4%
Calcium 1mg0%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.