Marineer de garnalen met zout, peper, geperste teen knoflook, olijfolie en de gemberpoeder. Zet dit even weg.
Snij de zoete aardappel in frieten. Marineer deze met een beetje olijfolie zout en peper en bak deze in de oven ongeveer 25 min op een vel bakpapier of ovenschaal.
Verwarm een pan voor en een pannetje met water.
Snij de komkommer, tomaat en rode paprika en maak deze aan met de citroensap en beetje olijfolie en wat peper.
Bak de garnalen totdat de mooi roze worden en niet meer glazig.
De sojabonen bevroren in kokend water stoppen en ongeveer 2 min laten koken. Afgieten en bestrooien met zout.
Pak een bord leg daar de garnalen, salade en de frieten op en 1 el mayo. In een apart bakje de sojabonen die eet je niet helemaal maar de bonen die erin zitten.
Eet smakelijk!
Voedingswaarden
Garnalen met frieten en sojabonen
Hoeveelheid per portie
Calories 292Calories from Fat 144
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet 16g23%
Verzadigd vet 2g10%
Sodium 254mg11%
Potassium 941mg27%
Koolhydraten 28g11%
Vezels 8g33%
Suiker 11g12%
Eiwit 12g24%
Vitamine A 12082IU549%
Vitamine B12 1mg36%
Vitamine C 106mg141%
Calcium 103mg10%
IJzer 4mg25%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.