Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Pannenkoekjes met banaan en fruit
Deze heerlijke pannenkoekjes met banaan bevatten geen bloem en toegevoegde suikers. Varieer lekker met verschillende soorten fruit. Zo is aardbei heerlijk, maar zijn blauwe bessen en een beetje honing ook niet verkeerd!
Gang
Lunch, Ontbijt
Keuken
Hollands
Keyword
bananenpannenkoeken, koolhydraatarm, snelgerecht
dieet
vegetarisch
tijd
<10 minuten
Voorbereidingstijd
3
minuten
Bereidingstijd
3
minuten
Totale tijd
6
minuten
Porties
2
pannenkoeken
Caloriën
145
kcal
Auteur
Niels Bosman
Ingrediënten
3/4
banaan
1
ei
10
gram
kokosrasp
50
gram
fruit
naar keuze
snufje
kaneel
olijfolie
Instructies
Prak de banaan fijn met een vork.
Roer het ei en kokosrasp goed door elkaar en voeg de banaan toe.
Verwarm een koekenpan met een beetje olijfolie of kokosolie.
Bak 2 pannenkoekjes.
Serveer met wat kaneel en vers fruit.
Voedingswaarden
Pannenkoekjes met banaan en fruit
Hoeveelheid per portie
Calories
145
Calories from Fat 90
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet
10g
14%
Verzadigd vet 1g
5%
Sodium
29mg
1%
Potassium
159mg
5%
Koolhydraten
11g
4%
Vezels 1g
4%
Suiker 7g
8%
Eiwit
3g
6%
Vitamine A
150IU
7%
Vitamine C
4.1mg
5%
Calcium
10mg
1%
IJzer
0.5mg
3%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.