Snijd de champignons in kleine plakjes en de ui fijn.
Snijd ook de kipfilet in kleine stukjes.
Neem een pannetje en smelt hierin de boter. Fruit hierin de stukjes ui en voeg dan de kip toe. Laat deze goed bakken tot de stukjes goudbruin zijn. Voeg de champignons toe en bak kort mee.
Voeg dan de melk en de room toe en roer weer goed om.
Laat de ragout 10 minuten zachtjes koken en breng op smaak met kruiden naar wens.
Notities
[nutrition-label]
Voedingswaarden
Snelle kipragout
Hoeveelheid per portie
Calories 425Calories from Fat 297
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet 33g47%
Verzadigd vet 15g75%
Sodium 135mg6%
Potassium 507mg14%
Koolhydraten 9g3%
Vezels 1g4%
Suiker 5g6%
Eiwit 23g46%
Vitamine A 780IU35%
Vitamine C 7.3mg10%
Calcium 75mg8%
IJzer 1.3mg8%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.