Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Hoe maak je bagels?
Wil jij ook heerlijke bagels maken? Gebruik dit recept voor herfstige bagels met pompoen. Lekker om te eten als lunch met wat zachte geitenkaas!
Gang
Lunch, Tussendoortje
Keuken
Westers
Keyword
bagel, koolhydraatarm, seizoensgerecht, snelgerecht
dieet
vegetarisch
tijd
<60 minuten
Voorbereidingstijd
10
minuten
Bereidingstijd
20
minuten
Totale tijd
30
minuten
Porties
2
bagels
Caloriën
139
kcal
Auteur
Makkelijk Afvallen
Ingrediënten
2
eieren
60
gram
pompoenpuree
30
gram
kokosmeel
1/2
tl
baking soda
1/2
tl
kaneel
1/2
tl
vanillearoma
1
snufje
zout
1/2
tl
sesamzaad
olijfolie
Instructies
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Meng de eieren en pompoenpuree door elkaar.
Meng in een andere kom kokosmeel, baking soda, zeezout, nootmuskaat en kaneel door elkaar.
Doe nu de droge ingrediënten bij de natte ingrediënten en mix goed door elkaar.
Vet een donutvorm goed in met wat olijfolie of kokosolie.
Verdeel nu het beslag over de donutvorm (4 à 5 vormpjes).
Strooi de sesamzaadjes erover.
Bak de bagels in 18 tot 25 minuten af.
Notities
[nutrition-label]
Voedingswaarden
Hoe maak je bagels?
Hoeveelheid per portie
Calories
139
Calories from Fat 54
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet
6g
9%
Verzadigd vet 3g
15%
Sodium
357mg
16%
Potassium
122mg
3%
Koolhydraten
11g
4%
Vezels 6g
25%
Suiker 2g
2%
Eiwit
8g
16%
Vitamine A
4905IU
223%
Vitamine C
1.2mg
2%
Calcium
32mg
3%
IJzer
1.6mg
10%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.