Romig zoals je gewend bent van Tiramisu, heerlijk zoet en kruidig dankzij de Kruidnoten en een frisje door sinaasappelzeste. Deze magische combinatie hoort gewoon bij je Sinterklaasavond.
Zet een kopje espresso en laat afkoelen in de koelkast.
Klop de slagroom lobbig met de erythritol.
Vouw voorzichtig de mascarpone, vanille-aroma en koek- en speculaaskruiden door de slagroom.
Kruimel de kruidennoten in grove stukken.
Verdeel de helft van de kruidnoten over de bodem van vier glaasjes.
Besprenkel met espresso, verdeel de helft van het mascarponemengsel over de kruidnoten en herhaal deze stap.
Bestrooi de tiramisu met een snufje cacaopoeder en kruimel de kruidnoten erover.
Optioneel: voor een lekkere frisse touche, rasp de schil van de sinaasappel en verdeel de zeste over de toetjes. Geniet ervan!
Sinterklaas toetje | Tiramisu met kruidnoten , een Recept van MakkelijkAfvallen.nl