Koe delen met koop een koe? » Makkelijk Afvallen

Koe delen met koop een koe?

By on 26 september 2015
Leestijd: 3 minuten

koe delen koop een koe

Via koop een koe kun je nu je eigen koe kopen. Je deelt de koe met anderen, dus je koopt als het ware een stuk van een koe en krijgt vervolgens een rundvleespakket van je eigen koe. De reden waarom ik hierover schrijf is dat ik fan ben van dit initiatief. In dit artikel leg ik je uit hoe het werkt.

Koe delen?

Op de koop een koe website staan twee koeien afgebeeld. Door op een van de koeien te klikken, kun je een deel van die koe kopen. Als de koe op 100% staat, dan wordt de koe geslacht. Het vlees rijpt vervolgens voor twee weken en zo krijg jij heerlijk & eerlijk rundvlees.

Koop een koe en krijg je eigen rundvleespakket

Je krijgt jouw deel van de koe opgestuurd als rundvleespakket. Dit pakket bevat vlees voor 28 maaltijden. In het pakket zit heel gevarieerd vlees van je eigen koe. Super leuk concept, niet?

Je koopt een gezonde en eerlijke koe

Bij koop een koe werken ze uitsluitend met gezonde koeien van de boer. De koe staat lekker in de wei te grazen en krijgt liefde van de boer. En dit proef je. Jouw koe smaakt heerlijk. Ik heb het zelf geprobeerd en voor Nederlandse begrippen is het super goed rundvlees.

Goede doel Koe

Het mooie aan koop een koe is dat jij met elke aankoop bijdraagt aan het kopen van een goede doel koe. Dit werkt als volgt. Van elke bestelling gaat een mooi bedrag naar de goede doel koe. Samen met de stichting Compassion worden koeien opgekocht en aan gezinnen buiten Nederland gegeven die deze koe hard nodig hebben. Ze gebruiken deze koe namelijk om te overleven.

Veel rundvlees eten dan maar?

Nee, ik raad je aan om maximaal twee keer per week rundvlees te eten. Maar als je het eet, zorg er dan voor dat je traceerbaar en goed vlees eet. Je weet in ieder geval zeker dat de voedingsmiddelen industrie hier niet aan te pas komt en dat doe koe die je eet een goed leven heeft gehad.

Voor meer informatie en bestellen, kun je terecht op de website van koop een koe.

Heb jij ervaring met het delen van een koe? Ik ben heel benieuwd.

Facebook Reacties

About Niels Bosman

Niels Bosman is oprichter en eigenaar van MakkelijkAfvallen. Hij ontdekte de kracht van koolhydraatarm eten in 2014 en sinds die tijd is hij fulltime bezig met het coachen van zijn klanten. Hij heeft 4 boeken geschreven en meer dan 40.000 mensen geholpen aan een slank, gezond en gelukkig leven. Hij woont samen met zijn vriendin en kinderen in Eindhoven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *