Afval Humor - Wouter Post » Makkelijk Afvallen

Afval Humor – Wouter Post

By on 5 mei 2015
Leestijd: 3 minuten

Dit artikel is geschreven door de Arnhemse schrijver Wouter Post.

Afvallen.

Duizenden boeken zijn er door de jaren heen over de toonbanken gevlogen. Vol tips en trucs die mensen zélf ook wel kunnen bedenken. Ach ja. We betalen gerust 34,99 om nogmaals om de Kaap heen te varen. De beste manier om verantwoordelijkheden te vermijden, is te zeggen: “Ik heb verantwoordelijkheden”.

Afvallen. Een ieder heeft zo zijn redenen. De medische oorzaken laat ik buiten beschouwing want ik ben schrijver, geen arts. Niet dat mijn volgende aanbevelingen gezond zijn. Maar zestig Big Mac’s in je muil proppen en drie liter cola per dag naar binnen klokken is dat ook niet. De aanbevelingen zijn gratis. In de overtuiging dat je er absoluut, zéér snel van af gaat vallen. Je had ze zelf ook kunnen bedenken maar liever denk je er niet aan. Begrijp ik. Vandaar.

Attentie: Only for the Die Hards die zéér snel resultaat willen.

Zorg dat je radeloos verliefd wordt op een ongrijpbare persoon.

Het helpt als je je liefde uitspreekt en keihard gekwetst wordt. Gegarandeerd dat je in één week 45% van je (overtollige) lichaamsgewicht kwijt bent. Jeej!

Dierentuin met Berenkuil

Google Map jezelf naar de dichtstbijzijnde dierentuin met berenkuil. Pak de bus, step, fiets of loop er naar toe. (Scheelt alweer wat kilo’s) Neem een slok Red Bull en spring in de kuil. Dat wordt rennen. Word. Werkt wellicht sneller dan aanbeveling 1. Mocht(en) de beer of de beren wat hapjes uit je nemen vóór je gered wordt, scheelt dat je peperdure vetafzuiging in een duistere kliniek. Wordt je niet gered heb je geen klachten meer: hoef je sowieso niet meer af te vallen. Win-win situatie.

Op de kop hangen..

Sla veertig liter Beerenburg in, plus zesentwintig pakken biologisch diksap. Kauw om de drie uur op een olijf of bosje munt. Bevestig een stok in je deurpost en duct tape je voeten vast. Blijf zo de komende twee weken ondersteboven hangen. In de juiste volgorde van de aanbeveling zoals hierboven beschreven kan er niet veel misgaan. Zorg dat je extra lange rietjes in huis hebt. Succes. The winner wins. Just do it!

Plan je trip naar Afrika…

Plant je in een stoel op de eerste lijnvlucht naar Niger. Charter daar een parachute en laat je uit een vliegtuigje met een brandende linkermotor vallen. Zo een beetje in de uiterste uithoek van van de Sahara. Van zweten val je heel snel af. Dreig je knock-out te gaan en zijn je lippen volledig verbrand en korstig, bel dan het plaatselijke noodnummer. Mochten ze je op weten te pikken ben je 76% van je (overtollige) lichaamsgewicht kwijt. Zeker weten. Zo niet. Geen problemen meer. Nooit. Mooier vooruitzicht dan een opdoemend fata morgana in de hitte.

Jouw gedachten vormen jouw werkelijkheid.

Niet meer eten. Het gedoe! Als jij denkt dat je schalen vol Big Mac’s en Zalmsalade naar binnen werkt, dan is dat ook zo. Focus! Concentreer je! Visualiseer je waarheid. Beklim de Eusebiuskerk, desnoods de Eiffeltoren, doe gek! Het is jouw werkelijkheid. Eet niet meer. Wat is lucht? Wat is voedsel? Jouw geest is sterk, onbreekbaar. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat je na het verbranden van je laatste vetreserves sneller af zult vallen, dan Icarus naar beneden stortte nadat hij zijn vleugels had verbrand aan de zon. Jouw geest, jouw wapen! Jouw werkelijkheid!

Lukt het dan nóg niet met deze aanbevelingen? Onmogelijk.

Afvallluuuhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!

Facebook Reacties

About Wouter Post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *