Sinterklaas Recepten voor op je Verlanglijstje

Wat wens je van de Sint? Snoepen zonder gevolgen? Wordt geregeld met deze gezonde recepten voor pepernoten, speculaas én verrassingen.

  1. Leestijd 2 min
  2. 28 11 2022
Deel dit bericht
Suikervrije sinterklaas recepten

De Sint zat druk te bedenken,
wat kon hij jou nou schenken?
Suikergoed kon jou vroeger bekoren,
maar dat schijnt tot het verleden te horen.

Liever eet jij gezonde zaken,
die ook nog eens erg lekker smaken.
Dat is wat Piet mij appte.
Dus geniet van het Heerlijk avondje,
met deze gratis Sinterklaas Recepten.

Liefs van de Sint.

Lekker en simpel Sinterklaas Recepten

Hoe je het ook wend of keert; je ontkomt niet aan Sinterklaas. Al dat lekkers wil je toch niet missen? Gelukkig hoeft dat dus ook niet! Ook als je koolhydraatarm eet, mag jij van de Sint gewoon meegenieten. Alles is mogelijk, als je maar wilt.

Óh wat willen wij graag van al dat lekkers smullen. De hele dag intens genieten van een Sinterklaas menu. Van ontbijtsmoothie tot Sinterklaas toetje. Smakelijk eten! Dat gaat wel lukken met deze Sinterklaas Recepten 🙂

Koolhydraatarme pepernoten bakken

Zin in lekkere kruidnoten met Sinterklaas, maar je bent low carb aan het eten? We got you! Bak deze heerlijke koolhydraatarme pepernoten.
koolhydraatarme pepernoten met chocoladeletter en pakjes

Koolhydraatarme speculaasbrokken

Wil jij ook lekker genieten tijdens Sinterklaas? Natuurlijk! Dat wisten we eigenlijk wel 😉 Daarom dit recept van goddelijke koolhydraatarme speculaasbrokken.
Speculaas brokken zonder suiker

Peer Smoothie met Speculaaskruiden

De combinatie peer en speculaas is geweldig! Ben jij fan van pepernoten? Dan is deze smoothie voor jou! Alleen dan gezond. Win-win noemen we dat 😉
Groene smoothie peer en kruidnoten

Makkelijke Sinterklaastaart met kruidnoten

Chocolade, slagroom en kruidnoten. De perfect combi allemaal in één verrukkelijke taart. Makkelijk te maken, want het heerlijk avond begint al snel!
Chocolade Sinterklaastaart met slagroom, geraspte chocolade en kruidnoten

Sinterklaas toetje | Tiramisu met kruidnoten

Romig zoals je gewend bent van Tiramisu, heerlijk zoet en kruidig dankzij de Kruidnoten en een frisje door sinaasappelzeste. Deze magische combinatie hoort gewoon bij je Sinterklaasavond.
Sinterklaas toetje tiramisu met kruidnoten

Los gaan met Sinterklaas Gebak

Dat wordt nog moeilijk kiezen met al die lekkere Sinterklaas Recepten. Of doe het lekker niet en geniet 😉 Af en toe zondigen mag. Zolang je de draad daarna weer oppakt, is er niets aan de hand. Ga na Sinterklaas gewoon weer aan de slag met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Zo weet je precies wat je moet doen om weer back on track te komen. Klik hier.

Beoordeel dit artikel!

Slecht artikel Super artikel
Niels Bosman

Grondlegger van de Makkelijk Afvallen methode. Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig mogelijk leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we we dagelijks inspireren met onze programma's.

Meer dan 140.000 succesverhalen
koolhydraatarm dieet boek programma met recepten en weekmenu

Geef een reactie