Wil jij jouw product retourneren?

Wat jammer om te horen dat jij jouw aankoop retour wilt sturen. Het spijt ons dat je niet tevreden bent met onze dienstverlening. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Om gebruik te maken van de wettelijke bedenktijd voor aankoop op afstand dien je binnen 14 dagen de volgende stappen te ondernemen:

Retour jouw product in 4 makkelijke stappen


1. Maak een retourlabel aan.
Wil jij een digitaal product herroepen, ga dan door naar stap 3.
Zorg ervoor dat je het factuurnummer en email adres bij de hand hebt (deze heb je direct nadat je besteld hebt per mail van ons gekregen). Klik hieronder om je retour aan te melden bij Post NL:

Jouw factuurnummer is jouw ordernummer


2. Retourneer je bestelling.
Je hebt een retourlabel gekregen. Print dit label uit en doe je pakketje in de brievenbus of lever af bij een post NL punt binnen de 14 dagen bedenktijd. Je krijgt daarna een track and trace.

3. Maak je herroeping kenbaar.
Om ons op de hoogte te brengen dat je gebruik wil maken van je herroepingsrecht, verzend je hieronder een ingevuld herroepingsformulier. Ook dit doe je binnen de 14 dagen bedenktijd.

0 of 350

4. Ontvang het aankoopbedrag terug.
Zodra het product in goede orde is ontvangen zal het aankoopbedrag binnen enkele dagen worden teruggestort. *Of mail een ingevuld herroepingsformulier naar: info@makkelijkafvallen.nl om