Deze tuinbonen bruschetta brengt je naar Sardinië
- Bijgerecht
-
1 lunch
- 10g koolhydraten
Heerlijke Bruschetta met schapenkaas en peulvruchten. Hapje, oogjes toe en waan je in Toscane.
Instructies
- Kook de tuinbonen tot beetgaar, ca. 7 minuten. Spoel af met koud water en laat goed afkoelen.
- Besprenkel het brood met (aromatische) olijfolie en bak in oven op 200 graden knapperig. Maak de bruschetta's op smaak door ze in te wrijven met knoflook.
- Mix de koele tuinbonen met olie, een handje vers gehakte munt, grof gemalen peper en zout en eventueel een puntje fijn gemalen chili vlokken.
- Lepel op een bruschetta en maak af met geschaafde kaas.
Voedingswaarden

Ben je er ook klaar mee om er alleen voor te staan?
Dat snap ik! En het is bewezen dat het veel effectiever is als je het samen doet. Meld je daarom direct even aan bij de Samen Slank Community! Dan profiteer jij net als 1200+ enthousiaste vrouwen van de ultieme stok achter de deur. Nu proberen voor SLECHTS €1,00
-
1200+
Leden en ervaringen
-
52
Elke week een nieuw weekmenu
-
566+
Berichten per week
-
1368+
Reacties per week
Rate dit recept
Dit recept heeft nog geen rating. Deel jij als eerste jouw mening? Vertel aan andere bezoekers hoe smakelijk jij dit recept vindt.