2

Deze tuinbonen bruschetta brengt je naar Sardinië

Met deze zomerse lunch waan je je zo in Italië. Heb jij koolhydraatarm brood op de plank, maak er dan een bruschetta van.
  • Bijgerecht
  • 1 lunch
  • 10g koolhydraten

Heerlijke Bruschetta met schapenkaas en peulvruchten. Hapje, oogjes toe en waan je in Toscane.

Ingrediënten

  • 1 plakjes koolhydraatarme boterham
  • 150 gram tuinbonen gekookt en afgekoeld
  • 50 gram Pecorino Romano kaas of een andere kaas (oud of licht pittig)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 handje munt
  • zout en peper grof gemalen
  • chili vlokken naar smaak

Instructies

  • Kook de tuinbonen tot beetgaar, ca. 7 minuten. Spoel af met koud water en laat goed afkoelen.
  • Besprenkel het brood met (aromatische) olijfolie en bak in oven op 200 graden knapperig. Maak de bruschetta's op smaak door ze in te wrijven met knoflook.
  • Mix de koele tuinbonen met olie, een handje vers gehakte munt, grof gemalen peper en zout en eventueel een puntje fijn gemalen chili vlokken.
  • Lepel op een bruschetta en maak af met geschaafde kaas.

Voedingswaarden

Nutrition Facts
Italiaanse bruschetta met tuinbonen en Pecorino
Amount Per Serving
Calorieën 214 Calorieën uit vet 27
% Daily Value*
Vet 3g4%
Verzadigd vet 10g50%
Sodium 771mg34%
Potassium 460mg13%
Koolhydraten 10g4%
Vezels 7g29%
Suiker 1g1%
Eiwit 13g26%
Vitamine C 2.7mg4%
Calcium 116mg12%
IJzer 2.6mg16%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.

 

Bruschetta met tuinbonen
5 van 2 stemmen
Print

Italiaanse bruschetta met tuinbonen en Pecorino

Met deze zomerse lunch waan je je zo in Italië. Heb jij koolhydraatarm brood op de plank, maak er dan een bruschetta van.

Gang Brood, Lunch
Keuken Italiaans
Keyword bruschetta, Parmezaanse, snelgerecht, tuinbonen
dieet koolhydraatarm, vegetarisch
tijd <30 minuten
Voorbereidingstijd 7 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 12 minuten
Porties 1 lunch
Caloriën 214 kcal

Ingrediënten

  • 1 plakjes koolhydraatarme boterham
  • 150 gram tuinbonen gekookt en afgekoeld
  • 50 gram Pecorino Romano kaas of een andere kaas (oud of licht pittig)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 handje munt
  • zout en peper grof gemalen
  • chili vlokken naar smaak

Instructies

  1. Kook de tuinbonen tot beetgaar, ca. 7 minuten. Spoel af met koud water en laat goed afkoelen.

  2. Besprenkel het brood met (aromatische) olijfolie en bak in oven op 200 graden knapperig. Maak de bruschetta's op smaak door ze in te wrijven met knoflook.

  3. Mix de koele tuinbonen met olie, een handje vers gehakte munt, grof gemalen peper en zout en eventueel een puntje fijn gemalen chili vlokken.

  4. Lepel op een bruschetta en maak af met geschaafde kaas.

Nutrition Facts
Italiaanse bruschetta met tuinbonen en Pecorino
Amount Per Serving
Calorieën 214 Calorieën uit vet 27
% Daily Value*
Vet 3g4%
Verzadigd vet 10g50%
Sodium 771mg34%
Potassium 460mg13%
Koolhydraten 10g4%
Vezels 7g29%
Suiker 1g1%
Eiwit 13g26%
Vitamine C 2.7mg4%
Calcium 116mg12%
IJzer 2.6mg16%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Niels Bosman

Grondlegger van de Makkelijk Afvallen methode. Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we we dagelijks inspireren met onze programma's.

Rate dit recept

Dit recept heeft nog geen rating. Deel jij als eerste jouw mening? Vertel aan andere bezoekers hoe smakelijk jij dit recept vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je er ook klaar mee om er alleen voor te staan?

Dat snap ik! En het is bewezen dat het veel effectiever is als je het samen doet. Meld je daarom direct even aan bij de Samen Slank Community! Dan profiteer jij net als 1200+ enthousiaste vrouwen van de ultieme stok achter de deur. Nu proberen voor SLECHTS €1,00

  • 1200+

    Leden en ervaringen

  • 52

    Elke week een nieuw weekmenu

  • 566+

    Berichten per week

  • 1368+

    Reacties per week

Probeer nu voor €1