SUCCES!
De boodschappenlijst staat binnen 10 minuten in je inbox.
>>> Bekijk in de tussentijd deze speciale verrassing!
Maak je een grotere portie van deze heerlijke speculaas zonder suiker? Bewaar het zo luchtdicht mogelijk in een metalen bewaardoos. Vermijd een koude omgeving. Leg het dus niet in de koelkast, maar ergens veilig in een koekenkastje of op het aanrecht.
Net zoals bij onze koolhydraatarme pepernoten gebruiken we bij het maken van speculaas zonder suiker geen tarwebloem en, je raadt het al, geen suiker. Voor dit recept gebruiken we lijnzaad, amandelmeel, pompoen- en zonnebloempitten.
Een speculaasje a day, keeps de dokter away 😉
Tja, waarom ook niet. Als je dan toch bezig bent. Maak dan een grote portie en vries het in.
Maar is het dan nog wel lekker? Ja!
Heerlijk voor bij een kopje koffie en thee.
Bonustip: maak een koolhydraatarm Tiramisu Sinterklaastoetje met verse (of ontdooide) speculaasbrokken. Vervang simpelweg de kruidnoten voor deze heerlijke low carb speculaasbrokken. Sinterklaasje kom maar binnen met uw pret!
Het hele jaar door genieten van lekker eten, kan dus gewoon met koolhydraatarm eten 🙂 Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is daarbij perfect als stok achter de deur. Je weet dan precies wat je moet doen. Laat je verrassen van al het lekkers. Ontdek het zelf.
Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij volledig uitgewerkte weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes. Ontvang online support van onze afslank coach. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
Mensen gingen je voor
Koolhydraatarme Recepten
Tips & Snacks
Afslank Garantie (geld terug)
Rate dit recept
Net als bij Vera, kruimelt die van mij ook ontzettend. En hij proeft ontzettend droog. Ligt het aan de water of juist kokosolie?
Kan je hiermee ook dunne stukken speculaas bakken, net zo dik als een kiekje en geen brokken. De baktijd zal dan minder zijn. Hoeveel dan?
Oh, ik heb het precies gedaan zoals je hebt aangegeven maar bij mij kruimelt het teveel als het is gebakken is. Moet er dan meer water bij omdat het met het mixen dus ook niet echt een glad beslag werd?