SUCCES!
De boodschappenlijst staat binnen 10 minuten in je inbox.
>>> Bekijk in de tussentijd deze speciale verrassing!
Een saucijzenbroodje is normaal gesproken calorieënbom met veel te veel zout en koolhydraten. Maar wij hebben geprobeerd om dit lekkers gezond te maken. Of onze saucijzenbroodjes net zo lekker zijn? Proef zelf maar!
Vaak hebben we thuis minder problemen met snoepen dan wanneer we de deur uit gaan. Een saucijzenbroodje is echt zo’n typische snack waar je voor de bijl gaat bij bijvoorbeeld een tankstation. Een snelle hap want je hebt even trek. Lekker maar niet gezond. Probeer altijd je dag goed te plannen en voorbereid te zijn. Neem een gezonde snack mee zoals deze koolhydraatarme saucijzenbroodjes en eet voldoende door de dag heen.
MA’s tip: Waar je op moet letten als je succesvol wilt afvallen lees je in mijn blog.
Het klinkt een beetje gek om een ‘broodje’ te maken zonder brood of (blader) deeg. In dit recept bestaat het deeg voor de saucijzenbroodjes uit een ei-amandel mengsel. Dit mengsel is laag in koolhydraten, maar door het amandelmeel wel gebonden. Als je niet alle saucijzenbroodjes in een keer opeet, kun je een deel van de broodjes invriezen.
Wij zijn erg benieuwd wat jij van deze koolhydraatarme saucijzenbroodjes vindt. Laat het ons weten!
Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij volledig uitgewerkte weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes. Ontvang online support van onze afslank coach. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
Mensen gingen je voor
Koolhydraatarme Recepten
Tips & Snacks
Afslank Garantie (geld terug)
Rate dit recept
Zijn het een soort oopsie broodjes? Dan moet het eiwit opgeklopt worden ja. Maar dat lees ik niet terug in de beschrijving dus hoe zit dat eigenlijk? En hoeveel champignons inderdaad zoals eerder hier gevraagd want dat staat er ook niet bij. Beter de beschrijving aanpassen of opnieuw maken want zo is het niet duidelijk. Philadelphia in de omschrijving en bij ingrediënten staat roomkaas, nou iweet ik dat dat hetzelfde is maar om vragen te voorkomen voor degenen die dat niet weten zou ik erachter zetten in de omschrijving: of een andere soort roomkaas naturel bijvoorbeeld maar zo is het wel erg warrig allemaal. Ik wacht op antwoord……
Ik mis een stap in het recept , denk eiwit kloppen en amandelmeel toevoegen….
Hey Karin, stap 3 en 5 zijn de stappen die je over het hoofd zag 🙂
En zoals wel vaker op deze site wordt je aardig op het verkeerde been gezet door compleet verkeerde foto’s die bij het gerecht staan……erg jammer
De foto laat toch wel iets anders zien dan de beschrijving van het worstenbroodje???