Vul hieronder je naam en e-mail in en krijg direct GRATIS toegang tot de 10 afslank recepten...
(Het is 100% gratis en privé)
Deze Pangafilet met korst van parmezaan en citroen heeft een heerlijke, knapperige bite!
Pangafilet is een populair visje dat we steeds meer eten in Nederland. Niet gek ook, het is namelijk een van de goedkoopste vissoorten en een grote bron van eiwitten. Met één portie krijg je al zo’n 33 gram binnen. Daarnaast is het een vrij milde vis. Het heeft niet zo’n sterke visgeur en bevat vrijwel geen graten. Daarom is het goed te combineren in verschillende gerechten en valt het goed in de smaak bij kinderen.
Helaas is er wel nogal wat te doen geweest rondom Pangafilet. Zo scheen deze vissoort te leven in de vervuilde Mekong-rivier in Vietnam, waardoor het slechte stoffen zou bevatten. Gelukkig zijn er meerdere onderzoeken geweest naar de Panga en blijkt er dat veel van deze beschuldigingen onterecht zijn. Er worden namelijk hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en de productie van de Panga in de supermarkt… en hier wordt ook aan gehouden (vooral die van het merk Queens is aan te raden).
Tip: Koop je Pangafilet in de supermarkt? Neem dan die uit de diepvries! Deze is namelijk na verwerking direct bevroren. De ‘verse’ vis in het koelschap daarentegen is ook bevroren geweest, maar vervolgens ontdooid om vers te lijken (maar is dit dus niet). Hierdoor is deze vaak een stuk duurder én minder lekker.
heb jij wat andere vis in je vriezer liggen, hier heb je nog wat recept ideetjes met andere vissen:
Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij volledig uitgewerkte weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes. Ontvang online support van onze afslank coach. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
Mensen gingen je voor
Koolhydraatarme Recepten
Tips & Snacks
Afslank Garantie (geld terug)
Rate dit recept
Dit recept heeft nog geen rating. Deel jij als eerste jouw mening? Vertel aan andere bezoekers hoe smakelijk jij dit recept vindt.