Wil je gratis keto proberen en tot 2 kilo per week verliezen?
Omelet met huttekase en basilicum
- Ontbijt
-
1 persoon
- 2g koolhydraten

Ingrediënten
- 1 ei
- 1 el water
- 6 gram boter of margarine
- 4 gram basilicum vers
- 50 gram huttekase
- 3 cherrytomaten
Instructies
- Klop de eieren los met het water en breng op smaak met peper en eventueel zout. Smelt het klontje boter in een koekenpan en bak een dunne omelet.
- Snijd het basilicum fijn en meng door de huttekase. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Snijd de tomaatjes in kwarten. Verdeel de hüttenkäse en tomaat over het omelet en rol deze op. Snijd schuin door en serveer direct.

Gratis Download: 10 Afslank Recepten
Benieuwd hoe lekker koolhydraatarm eten kan zijn? Vul hieronder je naam en e-mail in, zodat ik de PDF met 10 afslankrecepten naar je toe kan sturen.
Wat is huttekase eigenlijk?
Het zuivelproduct heeft een frisse smaak en een kenmerkende korrelige structuur. Het wordt gemaakt met wongel, dit is een samengeklonterde massa van eiwitten uit melk. De zogenoemde wongel wordt uitgelekt waarna melkwei overblijft in de kaas. Dit maakt het smeerbaar.
Huttekase gezond?
Ja! Het is ontzettend gezond. Zelfs een hele goede vervanger voor normale kaas. En wel om het volgende:
- bevat weinig vet
- minder natrium
- veel eiwit
- goed voor de botten
Een portie van deze kaas bevat ongeveer een calorie per gram. Dus een portie van 15 gram bevat slechts 15 calorieën! Een super slanke keuze en heerlijk voor op brood, op je tosti, cracker of omelet. Wat is jouw favoriete gerecht met deze kaassoort?

Onze bestseller! Al meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Je krijgt weekmenu’s voor 7 weken. Met meer dan 150 overheerlijke koolhydraatarme recepten, snacks & tussendoortjes. Nu met 100% afslankgarantie, als jij na 50 dagen niet bent afgevallen, betaal ik je 100% je geld terug. Zonder vragen!
-
99.000+
Mensen gingen je voor
-
150
Koolhydraatarme Recepten
-
250
Tips & Snacks
-
100%
Afslankgarantie (geld terug)
Rate dit recept
Dit recept heeft nog geen rating. Deel jij als eerste jouw mening? Vertel aan andere bezoekers hoe smakelijk jij dit recept vindt.