Kip-pesto uit de oven

  • Diner
  • 1
  • 11g koolhydraten
kip pesto uit de oven recept 11g Voeg toe aan verzameling
Voeg toe aan favorieten

Rate dit recept

Bedankt voor je rating!

Ingrediënten

  • 150 gram kipfilet
  • olijfolie
  • 1 el pesto
  • 6 el room
  • 10 olijven zonder pit
  • 50 gram feta in blokjes
  • 0.5 teentje knoflook fijn gesneden
  • 200 gram rucola
  • zout en peper
  • citroensap

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de  kippenborst in hapklare stukjes. Breng op smaak met zout en peper.
  • Voeg de olijfolie toe aan een koekenpan en bak de stukjes kip op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn.
  • Meng pesto en room in een ovenschaal.
  • Leg de stukken gebakken kip in de ovenschaal samen met olijven, fetakaas en knoflook.
  • Bak in de oven gedurende 20-30 minuten.
  • Maak de rucola aan met zout, peper en citroensap en serveer het met je kipschotel.
Voedingswaarden
Voedingswaarden
Kip-pesto uit de oven
Hoeveelheid per portie
Calories 437 Calories from Fat 216
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet 24g34%
Koolhydraten 11g4%
Eiwit 44g88%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.

 

kip pesto uit de oven recept
4.03 van 176 stemmen
Print

Kip-pesto uit de oven

Gang Diner
Keuken Hollands
Keyword kip, ovenschotel, pesto
dieet koolhydraatarm, lactosevrij
tijd <60 minuten
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 35 minuten
Totale tijd 50 minuten
Porties 1
Caloriën 437 kcal
Auteur Niels Bosman

Ingrediënten

  • 150 gram kipfilet
  • olijfolie
  • 1 el pesto
  • 6 el room
  • 10 olijven zonder pit
  • 50 gram feta in blokjes
  • 0.5 teentje knoflook fijn gesneden
  • 200 gram rucola
  • zout en peper
  • citroensap

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

  2. Snijd de  kippenborst in hapklare stukjes. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Voeg de olijfolie toe aan een koekenpan en bak de stukjes kip op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn.

  4. Meng pesto en room in een ovenschaal.

  5. Leg de stukken gebakken kip in de ovenschaal samen met olijven, fetakaas en knoflook.

  6. Bak in de oven gedurende 20-30 minuten.

  7. Maak de rucola aan met zout, peper en citroensap en serveer het met je kipschotel.

Voedingswaarden
Kip-pesto uit de oven
Hoeveelheid per portie
Calories 437 Calories from Fat 216
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Vet 24g34%
Koolhydraten 11g4%
Eiwit 44g88%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Niels Bosman

Grondlegger van de Makkelijk Afvallen methode. Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig mogelijk leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we we dagelijks inspireren met onze programma's.

Boek wordt direct gratis verzonden
koolhydraatarm dieet boek programma met recepten en weekmenu

Rate dit recept

Bedankt voor je rating!

Dit vinden andere gebruikers van dit recept
  • Ria

    Lijk me erg lekker, maar wat doe ik met de rucola en het pesto-roommengsel.

  • RM Methorst

    Was erg lekker, ga het vast nog een keer maken.

Geef een antwoord

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij volledig uitgewerkte weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes. Ontvang online support van onze afslank coach. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.

  • 140.000+

    Mensen gingen je voor

  • 90+

    Koolhydraatarme Recepten

  • 250

    Tips & Snacks

  • 100%

    Afslank Garantie (geld terug)

Meer info