Wil je gratis keto proberen en tot 2 kilo per week verliezen?
Gezonde Bounty maken? Zo doe je dat!
- Tussendoortjes
-
3 repen
- 15g koolhydraten

Ingrediënten
- 2 el kokos
- 1 banaan
- 40 gram pure chocolade
- 1 tl honing
Instructies
- Prak de banaan en meng samen met de kokos en honing in een kom.
- Vorm er twee repen van en laat die een uur opstijven in de vriezer.
- Smelt de chocolade in een pannetje.
- Haal de repen een voor een door de chocolade en leg op een rooster.
- Doe de repen ongeveer 30 minuten in de vriezer (om goed op te stijven) en bewaar ze daarna in de koelkast.
Gezonde snacks maken
Wat is er leuker dan snacks maken die eigenlijk ongezond zijn, maar die je door een lekker recept tóch gezond kunt eten? Zoals deze Bounty’s! De ‘echte’ Bounty is een lekkere vette chocoladereep, gevuld met kokos en omringd met chocolade. Hier zit erg veel suiker in en je gaat er dus gegarandeerd een enorme energiepiek (en diep dal!) van krijgen.
MA’s Tip: Tel jij de calorieën in jouw maaltijden? Hier lees je waarom je beter koolhydraten kunt tellen.
Zelf gezonde Bounty maken
Maak daarom lekker je Bounty’s zelf. Met dit recept maak je ook chocoladereepjes gevuld met kokos en in een jasje van chocolade, maar dan een stuk gezonder! We voegen namelijk alleen pure chocolade toe en verder geen toegevoegde suikers (behalve natuurlijke honing) of andere gekke E-nummer. Erg puur dus én ontzettend lekker!
Fanatiek bezig zijn met je gewicht betekent helemaal niet dat je niet af en toe mag snoepen. Er zijn namelijk ontzettend veel lekkere, verantwoorde snacks te bedenken die jij gewoon kunt eten! Ik heb er 100 voor je verzameld in mijn 100 Koolhydraatarme Lekkernijen E-book.

Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij volledig uitgewerkte weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes. Ontvang online support van onze afslank coach. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
-
140.000+
Mensen gingen je voor
-
90+
Koolhydraatarme Recepten
-
250
Tips & Snacks
-
100%
Afslank Garantie (geld terug)
Rate dit recept
Misschien een domme vraag. Er staat alleen kokos, bedoelen jullie kokosolie? Omdat het dan goed hard wordt in de koelkast? Ik zou ze heel graag eens maken. Groetjes
Hoi Cindy, we bedoelen kokosrasp:) Dit meng je door de geprakte banaan en laat je opstijven in de vriezer.
Dat was echt heel erg lekker!! Alleen de chocola kwam een beetje los op de plaatsen waar ze op het rooster lagen. Hebben jullie daar nog tips voor?
Fijn dat het gesmaakt heeft! Je kunt ze de volgende keer gewoon op een bakplaat leggen. Misschien helpt dat!