Vul hieronder je naam en e-mail in en krijg direct GRATIS toegang tot de 10 afslank recepten...
(Het is 100% gratis en privé)
Vandaag maken we dit heerlijke kwarkbrood!
Als je doorgaans brood in de supermarkt koopt, kun je ervan uitgaan dat er een bulk suikers, broodverbeteraars (?!) en andere zwaar bewerkte ingrediënten inzitten. Hoewel je tegenwoordig de koolhydraatarme variant kunt kopen, is het natuurlijk nóg gezonder om zelf kha brood te bakken zodat je zeker weet dat je geen toegevoegde middelen in je ontbijt hebt.
En het mooie is: je kunt ook gewoon een oven gebruiken! Een broodmachine is uiteraard handiger en zorgt voor beter resultaat, maar dat betekent niet dat die noodzakelijk is.
Maar wat is nou het verschil met de normale boterham? Koolhydraatarme boterhammen bevatten simpelweg minder koolhydraten en meer eiwitten en vetten. Er moet tenslotte gesleuteld worden om de juiste balans te krijgen, anders verliest het haar structuur.
Het voordeel hiervan is dan eiwitten en vetten per definitie meer vullen dan koolhydraten. Dat maakt het een goede keuze om koolhydraatarm brood te eten!
Ben jij aan het afvallen maar weet je eigenlijk niet goed wat je nu en wel en beter niet kunt eten? Zoek jij inspiratie voor gezonde ontbijtjes of koolhydraatarme lunch recepten? In ons Koolhydraatarm 50-dagen programma vind je alle informatie die je nodig hebt, plus weekmenu’s met gezonde recepten voor wel 50 dagen lang! Geef het afvallen een boost en start vandaag nog.
Onze bestseller! Al meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Je krijgt weekmenu’s voor 7 weken. Met meer dan 150 overheerlijke koolhydraatarme recepten, snacks & tussendoortjes. Nu met 100% afslankgarantie, als jij na 50 dagen niet bent afgevallen, betaal ik je 100% je geld terug. Zonder vragen!
Mensen gingen je voor
Koolhydraatarme Recepten
Tips & Snacks
Afslankgarantie (geld terug)
Rate dit recept
Ik heb de vijgen vervangen door 3 dadels in stukjes gesneden. De broodjes worden daardoor lekker zoet. Het zijn net scones. Zelfs mijn man vond ze heerlijk.
Hoi Patricia, bedankt voor de tip! Klinkt heerlijk:)
Zijn de voedingswaarden per 100 gram? Of per plak?
de voedingswaarden zijn per portie.
Kan het amandelmeel vervangen worden door kokosmeel?
kokosmeel neemt veel vocht op. Als je alleen kokosmeel gebruikt kan het baksel erg droog worden. Een combinatie van amandelmeel en kokosmeel kan wel. Houdt dan de verdeling 1:2 aan. Dus 1/3 kokosmeel en 2/3 amandelmeel.