Weten wat je moet eten om af te vallen?

Weten wat je moet eten om af te vallen?
Krijg je persoonlijke weekmenu in de Makkelijke Maaltijd Planner en verlies gratis je eerste kilo's.
Doe mee voor €0,00
Brood bakken in de magnetron. Het kan echt. In 5 minuten!
Rate dit recept
Bedankt voor je rating!
Ben je opzoek naar een snelle lunch, maar grijp je nét naast het laatste bammetje? Vrees niet, je verkeert in goed gezelschap. Ik ben namelijk een echte broodeter. Zeker tussen de middag vind ik het heerlijk om een (stapeltje) brood te smeren. En heel veel broodbeleg is gewoon koolhydraatarm, zoals ei, kaas of vleeswaren. Maar ja, dat broodje….
Afgelopen voorjaar deelde Roos in de Samen Slank community haar recept voor magnetronbrood. Nu weet ik wat ik volgende week in mijn lunchtrommel heb!
Snel magnetronbrood is eigenlijk heel eenvoudig om te te maken. Je mengt de ingrediënten voor het beslag door elkaar en je giet het in een bakje. Kies hiervoor een bakje waarmee je een mooi formaat broodje krijgt in de juiste dikte.
Het geheim van Roos voor koolhydraatarm magnetronbrood is dat je amandelmeel gebruikt. Amandelmeel is een perfecte vervanging voor bloem. En het is ook nog eens glutenvrij. Voordeel!
Verder lezen: Heb je iets meer tijd, leer dan hoe jij je eigen koolhydraatarm brood bakt. En in dit recept vertellen we je alles over gezellige Oepsiebroodjes .
Wat doe jij voor lunch het liefste op je magnetronbrood? Ik hoor het graag van je in de comments onder het recept!
Onweerstaanbare trek in een bammetje ? Maak in een wip je eigen brood. Niet bakken, maar in de magnetron. Heerlijk met zalm en roomkaas. Kappertje erbij?
Klop het ei los samen met de Griekse yoghurt. Voeg het meel, lijnzaad, bakpoeder en een snufje zout toe en roer door.
Verdeel het beslag in twee gelijke vierkante magnetron-bakjes en sluit het deksel.
3,50 minuut in de magnetron. Het is klaar als het brood stevig aanvoelt.
Laat afkoelen op een rooster.
Optioneel: voor een krokant effect kan je de broodjes afbakken in de koekenpan.
Smeer beiden broodjes met roomkaas. Beleg met zalm. Voeg naar smaak gemalen peper, rucola, sla of bieslook toe.
Jammie!
Grondlegger van de Makkelijk Afvallen methode. Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig mogelijk leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we we dagelijks inspireren met onze programma's.
Haal Italië in huis met deze heerlijk geurende Italiaanse…
Een overheerlijke koolhydraatarme Quinoa omelet met veel vezels en eiwitten
Zuid-Amerikaans zalm ceviche is een heerlijk licht gerecht met een verassende smaak.
een superlekkere roerbakei met broccoli en zalm
Door de combinatie met zalm krijg je in één klap alle goede voedingsstoffen binnen!
Ga jij voor deze home made kipsalade met pesto?
Voor vandaag een lekker hapje: zalmrolletjes met rucola en roomkaas!
Een bijzonder broodje maken we vandaag: lijnzaadbrood!
Roggebrood met leverworst is een gezonde lunch.
Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij flexibele weekmenu’s, recepten en kant-en-klare boodschappenlijstjes. Houd je successen bij in de gratis habit tracker. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
Mensen gingen je voor
Nieuwe Afslank Recepten
Tips & Snacks
Afslank Garantie (geld terug)
Krijg je persoonlijke weekmenu in de Makkelijke Maaltijd Planner en verlies gratis je eerste kilo's.
Doe mee voor €0,00
2 Kilo in 10 Dagen?
Ontdek het gemak van persoonlijke weekmenu's en start met afvallen.
Ontdek het gemak van persoonlijke weekmenu's en start met afvallen.
Vul hieronder je naam en e-mail in en krijg direct GRATIS toegang tot de 10 afslank recepten...
(Het is 100% gratis en privé)
Rate dit recept
Op welke Watt moet de magnetron staan?
Lekker broodje hoor! En wat een goed idee! Wel even opletten met je magnetron, bij mij is het broodje al na 1 minuut klaar.
Hoe kan je het klaarmaken als je geen magnetron hebt?
het kan ook in de oven, 180 graden. het zal dan ongeveer 20 minuten in de oven moeten. Kijk even goed hoe het broodje eruit ziet en voelt om de precieze tijd voor jouw oven te bepalen.
Dat broodje is niet eetbaar, Smaakt naar zeep.