Vul hieronder je naam en e-mail in en krijg direct GRATIS toegang tot de 10 afslank recepten...
(Het is 100% gratis en privé)
Brood bakken in de magnetron. Het kan echt. In 5 minuten!
Ben je opzoek naar een snelle lunch, maar grijp je nét naast het laatste bammetje? Vrees niet, je verkeert in goed gezelschap. Ik ben namelijk een echte broodeter. Zeker tussen de middag vind ik het heerlijk om een (stapeltje) brood te smeren. En heel veel broodbeleg is gewoon koolhydraatarm, zoals ei, kaas of vleeswaren. Maar ja, dat broodje….
Afgelopen voorjaar deelde Roos in de Samen Slank community haar recept voor magnetronbrood. Nu weet ik wat ik volgende week in mijn lunchtrommel heb!
Snel magnetronbrood is eigenlijk heel eenvoudig om te te maken. Je mengt de ingrediënten voor het beslag door elkaar en je giet het in een bakje. Kies hiervoor een bakje waarmee je een mooi formaat broodje krijgt in de juiste dikte.
Het geheim van Roos voor koolhydraatarm magnetronbrood is dat je amandelmeel gebruikt. Amandelmeel is een perfecte vervanging voor bloem. En het is ook nog eens glutenvrij. Voordeel!
Verder lezen: Heb je iets meer tijd, leer dan hoe jij je eigen koolhydraatarm brood bakt. En in dit recept vertellen we je alles over gezellige Oepsiebroodjes .
Wat doe jij voor lunch het liefste op je magnetronbrood? Ik hoor het graag van je in de comments onder het recept!
Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij volledig uitgewerkte weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes. Ontvang online support van onze afslank coach. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
Mensen gingen je voor
Koolhydraatarme Recepten
Tips & Snacks
Afslank Garantie (geld terug)
Rate dit recept
Lekker broodje hoor! En wat een goed idee! Wel even opletten met je magnetron, bij mij is het broodje al na 1 minuut klaar.
Hoe kan je het klaarmaken als je geen magnetron hebt?
het kan ook in de oven, 180 graden. het zal dan ongeveer 20 minuten in de oven moeten. Kijk even goed hoe het broodje eruit ziet en voelt om de precieze tijd voor jouw oven te bepalen.
Dat broodje is niet eetbaar, Smaakt naar zeep.